Ο Ευάγγελος Τσιμητάκης μιλά για την Χρυσάνθη Σεληνιωτάκη-Παπουτσάκη

Petite Perle 300×250

Ως νυν συνάδελφος της κας  Χρυσάνθης Σεληνιωτάκη Παπουτσάκη, θα ήθελα να πω λίγα λόγια γι' αυτήν.

Πρόκειται περί μίας αξιόλογης εκπαιδευτικού στον χώρο της ειδικής αγωγής, η οποία προσέφερε και εξακολουθεί να προσφέρει ανελλιπώς. Είναι μια δυναμική και δραστήρια προσωπικότητα,η οποία μάχεται ακατάπαυστα στο πλευρό των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και όχι μόνο. Η δεκάχρονη σταδιοδρομία της στην εκπαίδευση και συγκεκριμένα η παρουσία της στο 6ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου, στο ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου και τα τελευταία χρόνια στο ΕΝΕΕΓΥΛ Ηρακλείου, η εμπλοκή της στον χώρο του συνδικαλισμού με την παράταξη «Εκπαιδευτικοί Μπροστά» αλλά και η επιτυχής συμμετοχή της στις εκλογές της ΕΛΜΕ Ηρακλείου,αποτυπώνουν εν ολίγοις το δυναμικό της χαρακτήρα και τη διάθεσή της να χαράξει μια νέα, επιτυχή πορεία ως υποψήφια στην Περιφέρεια Κρήτης με τον κύριο Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

Η επιθυμία της να γίνει ενεργό μέρος της πολιτικής σκηνής της Κρήτης δείχνει το όραμά της για τον τόπο που γεννήθηκε και ζει μέχρι σήμερα. Πρόκειται για μια γυναίκα και συνάδελφο από το χώρο της εκπαίδευσης που διακατέχεται από μαχητικό πνεύμα, τόλμη και διάθεση να αλλάξει την πραγματικότητα στο χώρο της εκπαίδευσης, δίνοντας μάχη από τη θέση της εντός της ειδικής αγωγής. Η αξιότιμη συνάδελφος ζώντας καθημερινά τα προβλήματα των παιδιών που φοιτούν σε δομές ειδικής αγωγής, γνωρίζει πολύ καλά ότι χρήζουν κοινωνικής μέριμνας και στήριξης. Με την πολυετή παρουσία της και εμπειρία αλλά και με το ήθος που τη διακατέχει,έχει αποδείξει με τη μέχρι τώρα στάση της ότι είναι άξια εμπιστοσύνης και αποτελεί την ιδανική υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο για  την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της παιδείας γενικότερα.

Για όλους τους παραπάνω λόγους θεωρώ την κα Σεληνιωτάκη Παπουτσάκη ένα ικανό και άξιο άτομο, το οποίο μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το νησί μας, όσον αφορά τον κλάδο των εκπαιδευτικών και όχι μόνο.

Ζητώ επομένως την αμέριστη στήριξη όλων στο πρόσωπο της κας Σεληνιωτάκη Παπουτσάκη προκειμένου να απαιτήσουμε καλύτερες συνθήκες στα σχολεία μας, βελτίωση των παροχών και υποδομών γα την παιδεία συμπεριλαμβανομένης και της ειδικής αγωγής που είναι παραμελημένη σε μεγάλο βαθμό.

Γονείς, εκπαιδευτικοί και εμπλεκόμενοι στον κλάδο της εκπαίδευσης ας στηρίξουμε την κα Σεληνιωτάκη-Παπουτσάκη και το συνδυασμό «Η Κρήτη μπροστά», γιατί το μέλλον της εκπαίδευσης αφορά το μέλλον των παιδιών μας.

Ευάγγελος Τσιμητάκης

Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ