Οι απόφοιτοι του 4ου ΓΕΛ Ηρακλείου έσμιξαν ξανά

Petite Perle 300×250

Ένα… ραντεβού που πάει να γίνει θεσμός, πραγματοποιήθηκε με στόχο, οι παλιοί συμμαθητές, οι απόφοιτοι του 1998, του 4ου ΓΕΛ Ηρακλείου να συναντηθούν ξανά.

Μια συνάντηση που έγινε είκοσι ένα χρόνια μετά και έναν χρόνο έπειτα από την επιτυχημένη περυσινή τους πρώτη μάζωξη για τα 20 χρόνια από την αποφοίτηση τους, που θέλησαν να επαναληφθεί και φέτος. 
Οι παλιοί συμμαθητές έγιναν ξανά μια παρέα, κάθισαν "νοερά" στα ίδια θρανία, μοιράστηκαν αναμνήσεις και ιστορίες από τον ανέμελο καιρό της εφηβείας και των σχολικών αιθουσών, νέα και εμπειρίες μιας ζωής. Γέλια και φυσικά αρκετή συγκίνηση, με πρόσωπα που μπορεί να άλλαξαν, αλλά δεν έχασαν την λάμψη στα μάτια τους.

Θυμήθηκαν στιγμές μιας εποχής που μπορεί να πέρασε, αλλά παραμένει χαραγμένη στις καρδιές τους. "Εγώ έχω δύο παιδιά… εγώ ένα… εγώ  εργάζομαι εκεί… εγώ είμαι…"  κι άλλα πολλά νέα από το στίβο της ζωής.
Πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσαν το κουδούνι του σχολείου να χτυπάει, μεγάλη η απόσταση από τότε που συναντήθηκαν όλοι μαζί στην αυλή και στις τάξεις του σχολείου τους. Μέσα σ αυτά τα χρόνια η ζωή προχώρησε για όλους, όμως ο ισχυρός δεσμός και η σχέση μεταξύ τους, παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε την υλοποίηση μιας ιδέας που ξεκίνησε για πρώτη φορά πέρυσι, μέσα από μια ομάδα που δημιουργήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα εκφράστηκε η  πρόθεση, οι συναντήσεις αυτές να γίνουν  ακόμα πιο τακτικές για να μπορέσουν ακόμα περισσότεροι απόφοιτοι, να βρεθούν σε αυτές. Η ευχάριστη βραδιά έκλεισε με μια υπόσχεση, να ανταμώσουν ξανά και να  ξαναθυμηθούν τα όμορφα εκείνα χρόνια την ξεγνοιασιάς, της ανεμελιάς και των ζυμώσεων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ