Ταξίδεψαν οι νότες με τη Χορωδία Ενηλίκων Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Με μία εκπληκτική μουσική παράσταση – αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο ταξίδεψαν τα μέλη της Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου Μαλεβιζίου το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το Ανοικτό Θέατρο Γαζίου.

Το μουσικό ταξίδι στον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο και τη νοσταλγία του παρελθόντος πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με τους θεατές να επιστρέφουν στις μεγάλες στιγμές της Χρυσής Εποχής τότε που η Μελίνα, η Αλίκη, η Τζένη και τόσοι άλλοι σπουδαίοι άφηναν εποχή και έγραφαν ιστορία, ντύνοντας τις ελληνικές ταινίες με τις ερμηνείες τους.

Ένα ταξίδι μουσικό με πάντρεμα της μελωδίας και της εικόνας με τις νότες να «χορεύουν» πάνω από τον έναστρο ουρανό του Μαλεβιζίου.

Το κουβάρι των αναμνήσεων και της νοσταλγίας ξετύλιξε με ιδιαίτερη μαεστρία η μαέστρος της χορωδίας κ. Εύα Κουτσογιαννάκη με τα 54 μέλη της Χορωδίας να συγκινούν και να συγκινούνται από την αγάπη του κόσμου και το θερμό του χειροκρότημα.

Και πώς να μην είναι θερμό αφού οι θεατές άκουσαν και σιγοτραγούδησαν τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσαν αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες που πέρασαν από γενιά σε γενιά.

Την εκδήλωση προλόγισε η εντεταλμένη Σύμβουλος Δομών Πολιτισμού – Χορωδιών και Θεατρικής Ομάδας κ. Άννα Φραντζεσκάκη Φραγκουλάκη, η επιμέλεια κειμένων και βίντεο έγινε από τον κ. Αστρινό Τσουτσουδάκη, ενώ την εκδήλωση εκφώνησε η δημοσιογράφος κ. Μαρία Ορφανάκη.

Οι μουσικοί της βραδιάς: Άρης Κουτεντάκης – κιθάρα, Ελεάννα Πιτσικάκη – κανονάκι, Κώστας Σφακιανάκης – μπουζούκι, Νίκος Μοσχονάς – κρουστά, ντραμς και Ζαχάρης Δραμουντάκης-  μπάσο.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων  ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μπάμπης Κουτσογιάννης και Τάσος Λιαδάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ