Θετικός με πολύ καλή κυκλοφορία ο ΠΑΟΚ στην φιλική νίκη επί των Μοιρών

Petite Perle 300×250

Θετικές εντυπώσεις και πάλι άφησε ο ΠΑΟ Κρουσώνα που επικράτησε με 1-0 των Μοιρών εντός έδρας συνεχίζοντας νίκη τα φιλικά προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος με καλή κυκλοφορία μπάλας, δεν είχε ωστόσο πολλές φάσεις, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως είχε πολλές απουσίες, αφού μεταξύ άλλων εκτός ήταν οι Κοζυράκης, Μωραίτης, Στρατήγης.

Από την άλλη, οι Μοίρες ήταν πολύ καλές ανασταλτικά με σωστή αμυντική λειτουργία, αλλά και μια τριάδα φωτιά επιθετικά, με τους Καργάκης Στέλιο, Μασέλη και Λυμπερόπουλο να είναι πολύ επικίνδυνοι.

Στο 1ο λεπτό από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο νεαρός Στ. Καργάκης βρέθηκε μόνος του, όμως απο πολύ κοντά σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 12' συρτή σέντρα του Απλαδά, ο Γωνιανάκης απο κοντά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Με την συμπλήρωση 25' λεπτών, ο Κασμερίδης έπαθε τράβηγμα και στην θέση του πέρασε ο Λεοντιάδης.

Τελευταία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, στο 39', βαθιά μπαλιά Ανωγειανάκη στον Απλαδά που αυτός με σέντρα βρήκε τον Βατσινά όμως ο τελευταίος από το πρώτο δοκάρι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος ισόπαλες με σκορ 0-0.

Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη ηταν και πάλι καλός με καλύτερη κυκλοφορία από ότι στο πρώτο μέρος δείχνοντας πως με τις επιστροφές παικτών θα είναι εξαιρετικός.

Στο 52' οι Μοίρες έχασαν καλή ευκαιρία, φάουλ Ηλιάκη κεφαλιά Ιερωνυμάκη η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 59' ο Κοζορώνης με ένα σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Δύο λεπτά μετά, στο 61' ο ίδιος παίκτης με συρτή βολίδα είδε την μπάλα να φεύγει εκ νέου λίγο άουτ.

Στο 63 φαουλ Ηλιάκη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα όμως ο Ιερωνυμάκης συμμετείχε στην φάση και ακυρώθηκε ως οφσάιτ.

Στο 65ο λεπτό, κάθετη Κοκολογιαννάκη, με τον Σούρσο να σουτάρει και την μπάλα να έχει τροχιά για γκολ, με τον Απλαδά να συμμετέχει στην φάση και να καταλήγει στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσαίτ.

Μακρινό σουτ Μπιμπάκη στο 76' δύσκολα απέκρουσε κόρνερ ο Λεοντιάδη.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 79ο λεπτό όταν από καταπληκτική εκτέλεση του Απλαδά ο Σούρσος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Κορυφαίοι από πλευράς ΠΑΟΚ οι Παπαδιός, Σκούφος, Κοκολογιαννάκης και Απλαδάς ενώ από την ομάδα των Μοιρών ξεχώρισαν οι Αντωνάκης Καργάκης Στέλιος και Αλέκος, αλλά και ο Ηλιάκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ: Κασμερίδης, Σαριδάκης, Κοκολογιαννάκης, Ξημεράκης, Ξηρός, Σκούφος, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Βατσινάς, Γωνιανάκης, Απλαδάς

Έπαιξαν ακόμα οι: Λεοντιάδης, Βαμβουκάκης, Παπακώστας, Κοζορώνης, Πυργιαννάκης, Τζωράκης, Σούρσος

ΜΟΙΡΕΣ: Καλυκάκης, Ιερωνυμάκης, Φανουράκης, Καργάκης Αλ., Καργάκης Στ., Αντωνάκης, Ηλιάκης, Μασέλης, Λυμπερόπουλος, Γουρλιεμάκης, Κουτσάκης

Έπαιξαν ακόμα οι: Μπιμπάκης, Βιδάκης, Ταφλάι, Προβιδάκης, Σωπασής, Μαυροπετσάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ