Ο τέως Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Επίσκεψη του κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη στη Δημοτική Πινακοθήκη, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Γάζι αλλά και στην Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου

Ο τέως πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Αντώνης Τσουρδαλάκης, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, τον πρόεδρο της Δημοτικής Πινακοθήκης κ. Κώστα Τριγώνη, τον τ. πρόεδρο της πινακοθήκης κ. Γιώργο Αεράκη αλλά και από άλλα μέλη Κρητών ομογεγενών μας, ξεναγήθηκε στις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις της Πινακοθήκης. Δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για το σπουδαίο πολιτιστικό έργο που παρέχει ο χώρος σε ολόκληρη την Κρήτη σήμερα. Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της Τυλίσου κ. Κουβίδης.

Στη συνέχεια ο κ. Τσουρδαλάκης συνοδευόμενος και από άλλους ομογενείς, ξεναγήθηκαν στην Δημοτική Βιβλιοθήκη του Γαζίου, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και την Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσουρδαλάκης διακατέχεται από ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού και διακρίνεται ιδιαίτερα για την αγάπη του προς την Κρήτη. Πριν από δύο έτη είχε προσκαλέσει στη Μελβούρνη τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Τριγώνη και Γιώργο Αεράκη, οι οποίοι πραγματοποίησαν σειρά παρουσιάσεων του ιστορικού φωτογραφικού αρχείου Κ. Κουτουλάκη στους ομογενείς μας. Σήμερα ο κ. Τσουρδαλάκης θαύμασε από κοντά την ολοκληρωμένη έκθεση του συγκεκριμένου αρχείου που στεγάζεται πλέον μόνιμα στο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ