"Τα βότανά & η υγεία μας" και "Ο κήπος της Αρετούσας" στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος της Ανασεμιάς

Petite Perle 300×250

Στο Φεστιβάλ Ερωτόκριτος & Αναγέννηση, που θα διεξαχθεί στις 01 Σεπτεμβρίου 2019 στη Ροδιά και διοργανώνεται από την Ανασεμιά, Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς, με συνδιοργανωτές το Δήμο Μαλεβιζίου και την Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Ηρακλείου, συμμετέχει η κ. Ειρήνη Χριστοφορίδη, Msc Γεωπόνος, η οποία θα παρουσιάσει τις εξής θεματικές ενότητες στοχευμένες για παιδιά:

α) "Τα Βότανα και η Υγεία μας", που αφορά τη γνωριμία των μικρών μας επισκεπτών με τα βότανα, εστιασμένα κυρίως στις χρήσεις της λαϊκής ιατρικής στην Κρήτη, τις νέες ανακαλύψεις και τάσεις, την ενδημικότητα καθώς και την πολυπλοκότητα χρήσης τους. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δουν, να ψιλαφήσουν και να μυρίσουν τα βότανα.

β) Θεατρικό Παιχνίδι με τίτλο "Ο κήπος της Αρετούσας"! Το παιχνίδι αποτελεί άριστο μέσο ευαισθητοποίησης των παιδιών, όχι μόνο στο θέατρο αλλά και στη γενικότερη πολιτιστική τους εκπαίδευση, διευρύνει την καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία και επιδρά θετικά στην ενεργοποίηση και δημιουργική συμμετοχή των παιδιών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ