Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καλοκαιρινό πάρτυ στη Λυγαριά (φωτό + βίντεο)

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή 23 Αυγούστου, το καλοκαιρινό πάρτυ που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Αμμούδι" στην παραλία της Λυγαριάς, στο φιλόξενο χώρο του beach bar "Εν πλω".

Η βραδιά ξεκίνησε με ομιλία του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου, Κωνσταντίνου Μπέζου και σίγουρα θα μείνει σε πολλούς αξέχαστη, καθώς το πάρτυ στην παραλία κράτησε μέχρι το πρωί!

Το παρόν έδωσε ο νέος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο οποίος συνοδευόταν από τους νεοεκλεγείς δημοτικούς συμβούλους Γρηγόρη Φασουλάκη και Γιάννη Βάμβουκα, ο οποίος να σημειωθεί δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή της Λυγαριάς και είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει τα μέγιστα για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της περιοχής.

Στο πάρτυ βρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένο Μαλεβίζι" Σπύρος Καλλέργης, ο οποίος σε σύντομη παρέμβασή του τόνισε στους κατοίκους ότι θα είναι δίπλα τους στο μείζον θέμα της δημιουργίας κόμβου στη Λυγαριά και σε ό, τι αλλο χρειαστεί η περιοχή. Δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός σε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου και ιδιαίτερα η γραμματέας, Μαρίνα Καρούζου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η βραδιά να κυλήσει ευχάριστα και να εξυπηρετηθούν όλοι εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ