Μουσικοθεατρική αναπαράσταση του Ερωτόκριτου από το Σύλλογο Ανασεμιά

Petite Perle 300×250

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι πρόβες και οι προετοιμασίες για τη μουσικοθεατρική αναπαράσταση σκηνών από τον Ερωτόκριτο του Βιντζέντζου Κορνάρου στο ομώνυμο Φεστιβάλ του Συλλόγου Ανασεμιά που θα πραγματοποιηθεί στις 01.09.2019 στη Ροδιά με φόντο την Ενετική Έπαυλη Καλλέργηδων και διοργανώνεται από το Σύλλογο Ανασεμιά σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Συμμετέχουν αναλυτικά:
Ηθοποιοί: Τεριζάκης Γιώργος, Ράδοβιτς Ελεάννα, Ανδριανόπουλος Κώστας, Ζαχαριουδάκη
Ελευθερία, Τσακαλάκη Μαρία.
Τραγούδι και Αφήγηση: Κασαπάκης Βασίλης, Παπαδάκη Φωτεινή, Παπαδάκη Άννα.
Μουσική: Αναστάσης Ρεράκης.
Σκηνοθεσία: Ρεράκης Τάσος.

Συμμετοχή έκθεσης εικαστικών καλλιτεχνιών

Στο Φεστιβάλ συμμετέχει επίσης με έκθεση εικαστικών δημιουργιών η κ. Μάνια Ράδοβιτς.

Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά μεγάλωσα στο όμορφο νησί μας και ζωγραφίζω από μικρό παιδί. Μετά το λύκειο σπούδασα Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα, με ειδικότητα στον σχεδιασμό και δημιουργία ιστοσελίδων και επεξεργασία εικόνας.

Για 10 χρόνια δούλευα σε μεγάλο εκδοτικό οίκο, στην έρευνα και στήσιμο βιβλίου. Όμως πάντα μεγάλη μου αγάπη ήταν η ζωγραφική και οι εικαστικές δημιουργίες, γι ́ αυτό και παράλληλα παρακολουθούσα σεμινάρια και μαθήματα στη ζωγραφική και στα εικαστικά.

Τα τελευταία 6 χρόνια παραδίδω μαθήματα εικαστικών καλλιτεχνιών σε τμήματα ενηλίκων, σε ενορίες και πολιτιστικούς συλλόγους. Αγαπώ πολύ το αντικείμενο μου και με πολύ μεράκι και αγάπη προσπαθώ να το μεταδώσω στους μαθητές μου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ