Ανώτερος ο ΕΓΟΗ νίκησε 3-0 τις Δαφνές

Petite Perle 300×250

Συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του στη Β΄ κατηγορία ο ΕΓΟΗ στο γήπεδο του νίκησε τις Δαφνές με 2-0 έχοντας καλή απόδοση κατά διαστήματα.

Στο 19΄ από φάουλ του Αθουσάκη, πλασέ του Γιακουμάκη έσωσε προσωρινά ο Λοιυλούδης αλλά ο Μουρατάι με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 27΄σεντράρει ο Παναούσης το κοντινό πλασέ Γιακουμάκη Γ. έφυγε άουτ.

Στο 40΄ ο Φουστέρης απεσόβησε την ισοφάριση πραγματοποιώντας φοβερή απόκρουση σε σουτ του Ζεκίρι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν με τους Ζεκίρι, Τζωρακολευθεράκη και Πηδαράκη αλλά στη συνέχεια ο ΕΓΟΗ τον αποτελείωσε με δύο ακόμη γκολ.

Στο 80΄ο Γιώργος Γιακουμάκης με σουτ μέσα από την περιοχή εγραψε το 2-0. Στο 85΄ ο Ντινελάρι από πάσα του Βερεουδάκη διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΕΓΟΗ:  Φουστέρης, Αθουσάκης, Περυσσινάκης(65΄Βερεουδάκης), Λαγογιάννης(75΄Αρμανάκης), Πετράκης, Μουρατάι, Γιακουμάκης, Σταυρακάκης, Γιακουμάκης Γ., Ντινελάρι

ΔΑΦΝΕΣ: Λουλούδης, Χαλκιαδάκης(70΄Κουντάκης), Λουκαδάκης Αργυρούδης, Μεταξάκης, Κορνιλάκης, Πηδαράκης, Τζωρακολευθεράκης, Ζεκίρι(70΄Παπαδάκης), Δραγαντής, Καμαρίτης960΄Κατσαμάνης.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα της Βαγιάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ