Συνάντηση για την Κρήτη στην Ευρώπη

Petite Perle 300×250

Συνάντηση για την Κρήτη στην Ευρώπη μεταξύ Περιφερειάρχη Στ. Αρναουτάκη και του Γ. Κρεμλή Δ/ντή ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Συνάντηση-συζήτηση για Ευρωπαϊκά θέματα με έμφαση σε ζητήματα κυκλικής οικονομίας, περιβάλλοντος και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης ως εταίρος, είχαν σήμερα Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Γιώργο Κρεμλή Διευθυντή ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και εκπρόσωπο της γενικής διεύθυνσης περιβάλλοντος για θέματα κυκλικής οικονομίας και νησιωτικότητας.

Στη συνάντηση που έγινε στη Περιφέρεια Κρήτης ο κ. Αρναουτάκης και ο κ. Κρεμλής συζήτησαν επίσης για την πρωτοβουλία της δημιουργίας Ευρωπαϊκού Οργανισμού Εδαφικής Συνεργασίας με έδρα την Κρήτη καθώς και την συμμετοχή της Κρήτης στο Παρατηρητήριο του Παγκόσμιου Δικτύου «Greening the islands».

Στη συζήτηση ήταν παρόν και ο Δρ. Μηχανικής Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου του Βερολίνου Αδαμάντιος Σκορδίλης και η συνάντηση στη Περιφέρεια έγινε με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του κ. Σκορδίλη «Τεχνολογίες Ανακύκλωσης Αποβλήτων» σήμερα Δευτέρα (18:00 στο Πολύκεντρο Νεολαίας στην Ανδρόγεω 2) όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Κρεμλής.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ