Γιορτή με μαγεία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου

Petite Perle 300×250

Όλοι οι ήρωες των Χριστουγέννων βρέθηκαν νωρίς σήμερα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής(16/12/2018) στην χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Γαζίου.
Αγιοβασιλάκια, καλικατζαράκια, ξωτικά, ελαφάκια, μπαλαρίνες και πολλοί άλλοι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του πλήθους κόσμου που είχε κατακλύσει την αίθουσα.

Για άλλη μία φορά όλα είχαν προετοιμαστεί και με την τελευταία λεπτομέρεια. 
Θεατρικά παιχνίδια, μουσικοκινητική αγωγή, μπαλέτο, χριστουγεννιάτικα τραγούδια με κιθάρες και λύρες παρουσιάστηκαν με μεράκι και ιδιαίτερο ταλέντο από τις ομάδες του Συλλόγου.

Ο σύλλογος είχε φροντίσει να κεράσει τους προσκεκλημένους του με ένα πολύ πλούσιο μπουφέ, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαλεβιζίου.

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Μαμουλάκης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Μπιζανάκης και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Μαμουλάκης ευχήθηκε σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και δήλωσε στη «Φωνή του Μαλεβιζίου»:

«Θέλω να εκφράσω την χαρά μου για την προσπάθεια που γίνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου που παίρνει προτάσεις πολύ προωθημένες για τα παιδιά και κρατάει ζωντανή την κουλτούρα μας, τα ήθη και τα έθιμά μας.
Έμεινα έκλπηκτος με την εκδήλωση και την προσπάθεια των παιδιών και τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει μέσα από το Σύλλογο. 
Αυτές οι εκδηλώσεις είναι για τα παιδιά και για όσους αισθάνονται παιδιά. 
Καλή χρονιά και συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτή την όμορφη γιορτή».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ