Με επιτυχία το Παγκόσμιο κύπελο ξιφασκίας νέων ανδρών

Με επιτυχια απο Περιφερεια Κρήτης και Δήμο η συνδιοργανωςη στο Ηράκλειο του Παγκόσμιου κυπέλου ξιφασκίας νέων ανδρών με νέο "ραντεβου" του χρόνου.

Το Ηράκλειο,η Κρήτη εχει την δυνατότητα,όλες τις προδιαγραφέςαλλα και την οργανωτική εμπειρία Δήμος και Περιφερεια,να φιλοξενουν μεγαλα αθλητικά γεγονότα,δήλωσαν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτακης και ο Δημαρχος Βασιλης Λαμπρινός που παρακολούθησαν στο νέο κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλειου το Παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας νέων ανδρών.

Οι αγώνες γίνονται με επιτυχια και ειναι η δεύτερη χρονια που συνδιοργανωνεται στο νηςι το Παγκόσμιο κύπελλο απο την Περιφερεια Κρήτης τον Δήμο Ηρακλειου, Ελληνική ομοσπονδία ξιφασκίας και τους τοπικούς συλλογους.

Απονομες στους νικητές,έγιναν απο τους κκ Αρναουτακη,Λαμπρινο αλλα και τους συνεργατες τους που στήριξαν την συνδιοργανωςη,τον Εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμου Νικο Συριγωνακη, τον Αντιδήμαρχο Κωςτα Βαρδαβα.

Οι εκπροσωποι Περιφερειας και Δήμου συνεχάρησαν για την καλη συνεργαςια και επιτυχια της συνδιοργάνωσης τους εκπροςωπους της Ελληνικής ομοσπονδίας,τους εκπροςωπους των τοπικών συλλόγων,τους Έλληνες και ξένους αθλητές, διδοντας νέο ραντεβού και πάλι στην Κρήτη του χρόνου στην Τρίτη διοργάνωση του Παγκόσμιου κυπέλου ξιφασκίας νέων ανδρών.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτακης μετα τις απονομές δηλωσε οτι:
"Το Ηράκλειο,η Κρήτη ειναι ένας ασφαλής,φιλόξενος-ποιοτικός προορισμός που εχει όλες τις προδιαγραφές και την εμπειρία να φιλοξενεί κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις,οι οποίες προβάλλουν το νηςι μας και παράλληλα τονώνουν την τοπική οικονομία.
Συγχαρητητηρια θερμα σε ολους,για την καλη συνεργαςια-συνδιοργανωση και επιτυχια του Παγκόσμιου κυπέλου ξιφασκίας νέων ανδρών,στους συνεργατες μας στην Περιφερεια,στο Δήμο Ηρακλειου,στην Ελληνική Ομοσπονδία,στους τοπικούς συλλογους.Συγχαρητηρια επιςης σε ολα τα παιδια,στους Έλληνες και ξένους αθλητές που πήραν μέρος τους αγώνες και που η Κρήτη με χαρα και "ανοιχτη αγκαλια"θα περιμένει τους αθλητες και του χρόνου."

Επιςης μετα τις απονομές ο Δήμαρχος Ηρακλειου Βασιλης Λαμπρινός δήλωσε: «Όπως έχω πει κι άλλες φορές, το Ηράκλειο διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει ένα διεθνές αθλητικό κέντρο υψηλού επιπέδου.
Θεωρώ ότι με την επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας Νέων, κάνουμε σημαντικά βήματα προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση και ταυτόχρονα η πόλη μας αποκομίζει οφέλη και όσον αφορά στην προβολή της αλλά και όσον αφορά στην τοπική οικονομία».

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ