Ο Σπύρος Καλλέργης παίρνει θέση για την αξιοποίηση του Σκαφιδαρά

Petite Perle 300×250

"Καλούμε τους Δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου κοινού να αρχίσουν διαδικασίες δημόσιας διαβούλευσης για την αξιοποίηση" 

"Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν ενέργειες οι παρεμβάσεις, χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου μας,αλλά και των κοινωνικών φορέων της περιοχής"  αναφέρει μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μαλεβιζίου "Ενωμένο Μαλεβίζι" Σπύρος Καλλέργης, με αφορμή τις προθέσεις του Δήμου Ηράκλειου για την αξιοποίηση του πάρκου Σκαφιδαρά.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Με μεγάλη προσοχή παρακολουθούμε το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με το ενδιαφέρον του Δήμου Ηρακλείου για την αξιοποίηση της περιουσίας του, στη θέση Σκαφιδαρά Γαζίου.
Φυσικά και δεν έχουμε σκοπό να υποδείξουμε τον τρόπο που θα γίνει αυτό,δεδομένου ότι υπάρχουν οι σχετικές δικλείδες ασφαλείας,από τους δωρητές των εκτάσεων,που εξασφαλίζουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των παρεμβάσεων που θα γίνουν.
Είμαστε θετικοί στο να "συμμετέχουν" και επενδυτές ή διάφοροι φορείς στην προσπάθεια αυτή.
Η εμπειρία μας όμως από τον τρόπο αξιοποίησης της περιοχής μέχρι σήμερα από τον Δήμο Ηρακλείου, είναι αρνητική.
Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν ενέργειες ή παρεμβάσεις, χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου μας,αλλά και των κοινωνικών φορέων της περιοχής.
Καλούμε τους Δήμους Ηρακλείου και Μαλεβιζίου,από κοινού να αρχίσουν διαδικασίες δημόσιας διαβούλευσης, για το θέμα της αξιοποίησης της πολύπαθης περιοχής του Σκαφιδαρά.

Για την παράταξη "Ενωμένο Μαλεβίζι"
Σπύρος Καλέργης.
Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ