Πρόσκληση από την ΕΠΣΗ προς τα σωματεία

Petite Perle 300×250

Πρόσκληση στα σωματεία για την 1η γιορτή Κρητικού ποδοσφαίρου εξέδωσε η ΕΠΣΗ μέσω ανακοίνωσης.

«Οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Κρήτης φέτος δείχνουν το δρόμο της συμφιλίωσης, της ενότητας και του συγκρητισμού, με την πολύτιμη αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης.

Έτσι αποφασίστηκε από κοινού να διοργανωθεί για πρώτη φορά στα χρονικά του κρητικού ποδοσφαίρου η «1η Γιορτή Κρητικού Ποδοσφαίρου 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 21:00 στο ξενοδοχείο «Atlantis» στο Ηράκλειο.

Εκείνη την ημέρα το Κρητικό ποδόσφαιρο θα γίνει μια αγκαλιά, προκειμένου για πρώτη φορά να βραβεύσει τους κορυφαίους της χρονιάς που φεύγει και ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο κρητικό ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Λασιθίου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία της την εκδήλωση, η οποία θα αναδείξει την σύμπνοια μεταξύ του κρητικού ποδοσφαίρου, τον πολιτισμό και την φιλοξενία που χαρακτηρίζει την Κρήτη».

Την Πέμπτη 20/12/2018 και ώρα 13:00 στην Περιφέρεια Κρήτης θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου που πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν και οι άνθρωποι που θα βραβευτούν το Σάββατο.  

 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ