Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μαζί! (video)

Petite Perle 300×250

Στο οινοποιείο του Καλλέργη αντάλλαξαν ευχές.

Σε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή κίνηση προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος στο Μαλεβίζι Σπύρος Καλλέργης αφού παραμονή των Χριστουγέννων κάλεσε τους ανθυποψηφίους του, Κώστα Μαμουλάκη και Μενέλαο Μποκέα στο χώρο του οινοποιείου που διατηρεί στο Σκαφιδαρά και ήπιαν ένα κρασί ανταλλάσσοντας ευχές.

Ο Σπύρος Καλλέργης έδειξε έμπρακτα ότι εννοεί ότι επιθυμεί το Μαλεβίζι ενωμένο, «ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙ» άλλωστε είναι και το όνομα της παράταξης του, αφού φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο τους πολιτικούς του αντιπάλους διδάσκοντας ήθος, ευπρέπεια και πολιτισμό.

Στην παρέα ήταν ο τέως Δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης, οι αντιδήμαρχοι Άρης Σαλούστρος, Θανάσης Κύρκος. Επίσης παρευρέθηκαν, ο Γιώργος Αεράκης, ο Μιχάλης Ξυλούρης ο Δράκος Μαρής, ο Νίκος Μαυράκης, ο Κώστας Περάκης, ο Αντώνης Ρεράκης, και ο Παναγιώτης Σαββόγλου.

Στο τέλος όλοι αποχώρησαν ευδιάθετοι κρατώντας ως δώρο ένα μπουκάλι κρασί που τους πρόσφερε ο κ. Καλλέργης.
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε ήταν ότι ο Αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος δήλωσε ότι ήταν μία κίνηση από τον οικοδεσπότη που τον συγκίνησε ενώ, όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για αυτή του την πράξη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ