«Οι Κρητικοί ξέρουν να διασκεδάζουν»

Ο Πάνος Καλίδης υπόσχεται γλέντι μέχρι πρωίας  την Πρωτοχρονιά.

Ανάμεσα σε συναυλίες στο εσωτερικό και το εξωτερικό και στο στούντιο, όπου ετοιμάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, βρίσκεται ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, που 1η Γενάρη στην πίστα του "Ολυμπία Παλλάς" μαζί με την Αναστασία Τερζή και την Τραϊάνα Ανανία, θα κρατήσουν το κέφι ζωντανό στο χορό που θα κάνει η "Φωνή του Μαλεβιζίου".

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής παρομοίασε το κοινό του Ηρακλείου με αυτό της ομογένειας, λέγοντας ότι είναι εκδηλωτικό, έτοιμο να ξεφαντώσει και να διασκεδάσει πραγματικά. «Οι Κρητικοί μου αρέσουν πάρα πολύ. Ξέρουν να διασκεδάζουν. Είναι εκδηλωτικοί, αληθινοί, έξω καρδιά θα έλεγα και αυτό μου αρέσει πολύ στο κοινό. Στη διασκέδασή τους μοιάζουν με τους ομογενείς σε πολλά σημεία».

Η διασκέδαση, ωστόσο, δεν εξαρτάται μόνο από το κοινό. «Για να πετύχει η μαγιά σε μια βραδιά, έχει ευθύνη και ο καλλιτέχνης, δεν είναι μόνο το κοινό. Όταν βλέπεις μια κωμωδία ή ένα δράμα, αν ο ηθοποιός δεν είναι καλός, δε θα γελάσεις, ούτε θα συγκινηθείς. Και στα δικά μας προγράμματα συμβαίνει αυτό, αν δεν είναι καλά, δε θα περάσει καλά ο κόσμος».

Ο κ. Καλίδης μίλησε και για τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα σε συνάρτηση και με την καθημερινή προβολή των τραγουδιστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι κάθε καλλιτέχνης έχει το δυνατό του σημείο. Για τον ίδιο πηγή έμπνευσης είναι η άμεση επαφή με τον κόσμο.
«Ο κόσμος έχει απομυθοποιήσει τους καλλιτέχνες, διότι, μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, μας έχει καθημερινά στη ζωή του.Παρ' όλα αυτά υπάρχει και ο κόσμος που θέλει να τους δει από κοντά. Κάθε καλλιτέχνης έχει το δικό του ύφος και ταλέντο.
Κάποιοι έχουν ταλέντο να ερμηνεύουν, κάποιοι να διασκεδάζουν τον κόσμο. Εγώ πιστεύω ότι είμαι καλός στο να διασκεδάζω τον κόσμο. Η επαφή με το κοινό με συναρπάζει. Μπαίνω στον παλμό τους. Αν θα ήμουνα πελάτης, θα ήθελα να βλέπω τον κόσμο να ξεφαντώνει. Η δύναμή μου και η πηγή μου είναι το κοινό
».

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ