Οι άνθρωποι κάνουν τα θαύματα

Petite Perle 300×250

Ένας καθηγητής και μερικοί μαθητές έδωσαν χαρά σε παιδιά που νοσηλεύονται.

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν ο θεολόγος του Λυκείου Γαζίου Παναγιώτης Ασημακόπουλος και μερικοί μαθητές τους.

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς επισκέφθηκαν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και έψαλλαν τα κάλαντα στην Παιδοαιματολογική Κλινική.

Το κάλεσμα ήταν αυθόρμητο και έγινε παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέσω ανάρτησης του από το facebook όπου έγραψε:

"Αγαπητά παιδάκια, φίλοι και γνωστοί!!!
Φάτε, γλεντήστε, χαρείτε…
Αν το πρωί έχετε όρεξη και χρόνο, ελάτε να κάνουμε μια παρέα και να πάμε στην Παιδιατρική και Παιδοαιματολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ για να πούμε τα κάλαντα στους γονείς και στα παιδιά που σήμερα θα περάσουν το βράδυ εκεί.
Η συνάντησή μας είναι στις 11:30 στην κεντρική αίθουσα αναμονής του Νοσοκομείου. Όποιος μπορεί, κρατάει κανένα δωράκι, σκουφάκια, τριγωνάκια για κάλαντα ή και μουσικό όργανο. Θα πούμε και τα Κρητικά κάλαντα και κανένα εορταστικό τραγουδάκι ακόμη!
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!!! ".

Στο ραντεβού ανταποκρίθηκαν ορισμένοι μαθητές, και έτσι σήμερα το πρωί η Παιδοαιματολογική Κλινική γέμισε άγνωστους επισκέπτες, που κατάφεραν να δώσουν χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται αλλά και στους γονείς τους, αποδεικνύοντας ότι όλες οι ημέρες του χρόνου δεν είναι ίδιες.

"Dream team καλάντων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο!" σχολίασε στη συνέχεια ο ίδιος, δίνοντας ένα μάθημα ζωής στους μαθητές του, την πρώτη ημέρα του 2019.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ