Αγιασμός των υδάτων στο Δήμο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Με τη δέουσα επισημότητα θα πραγματοποιηθούν στις ακτές του Δήμου Μαλεβιζίου οι τελετές Αγιασμού των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Αγιασμών:

· Αμμουδάρα, ώρα 10:30 (ανατολικά του ξενοδοχείου Santa Marina)

· Λυγαριά, ώρα 10:30

· Κρουσώνας, ώρα 11:00

· Λιμανάκι Παντάνασσας, ώρα 11:00

· Παλαιόκαστρο, ώρα 11:45

· Αγία Πελαγία, ώρα 12:00

· Φόδελε, ώρα 12:00 (στο ποταμάκι του οικισμού)

· Μαδέ, ώρα 12:30

Αμέσως μετά τον Αγιασμό στο λιμανάκι της Παντάνασας, παράλληλα με την καθιερωμένη γιορτή και το κέρασμα από τον σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βράβευσης από τον Δήμο Μαλεβιζίου και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Βαγγέλη Μανουρά (ιδιοκτήτη θαλασσίων σπορ στην Αμμουδάρα) και του Μανώλη Παπαδάκη (ιδιοκτήτη ρυμουλκών σκαφών) για την πολύχρονη συμβολή τους σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, καθώς και την προσφορά τους σε κοινωνικές δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί απ' όλους τους φορείς του λιμανιού, δράση συγκέντρωσης χρημάτων για ένα 14χρονο παιδί που πρέπει να μεταφερθεί στη Γερμανία για μια εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι.
Η δράση θα περιλαμβάνει την πώληση ημερολογίων του 2019 τα οποία εκτυπώθηκαν από τον σύλλογο ερασιτεχνών αλιέων με την βοήθεια χορηγών, με στόχο να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ