Δαμάστα και μικτή ΕΠΣΗ άνοιξαν «μια αγκαλιά για τα παιδιά» και μοίρασαν αγάπη, χαρά και χαμόγελα!

Petite Perle 300×250

Παραδόθηκε σήμερα το πρώτο μέρος από τα τρόφιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης, τα παιχνίδια και τα ρούχα που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης της ομάδας μας «Μια αγκαλιά για τα Παιδιά».

Για δεύτερη χρονιά η πρωτοβουλία μας για να ευαισθητοποιηθεί ο φίλαθλος κόσμος του ποδοσφαίρου έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, με τη συνεργασία της ΕΠΣΗ, της Μικτής Ομάδας, του Γιούχτα και την πολύτιμη στήριξη της ΠΑΕ ΟΦΗ και του προέδρου Μιχάλη Μπούση.

Έτσι σήμερα αντιπροσωπεία με μέλη της Διοίκησης  και της Μικτής Ομάδας ΕΠΣΗ επισκέφτηκαν ιδρύματα και φορείς, μοιράζοντας την αγάπη, τη χαρά και τα χαμόγελα σε συνανθρώπους μας και παιδιά που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα έγινε παράδοση των συγκεντρωθέντων ειδών στο Σπίτι των Αγγέλων (Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου), στο Κέντρο Προστασίας Παιδιού στον Πόρο, στο Χαμόγελο του Παιδιού και στην Ιερά Μονή Αγ.Ειρήνης Χρυσοβαλάντου. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν ανάλογες επισκέψεις και σε άλλα ιδρύματα στο Ηράκλειο και στις Αρχάνες.

Την αντιπροσωπεία εκ μέρους της Δαμάστας αποτελούσαν τα μέλη της διοίκησης Γιώργος Πολυχρονάκης, Γιάννης Περάκης, ο προπονητής Μανόλης Φρουδάκης, οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σαρρής, Βασίλης Γενιτσαρίδης, Γιάννης Μαργαρίτης αλλά και ο μικρός Τάσος Πολυχρονάκης, που είναι η "μασκότ" του σωματείου και δε λείπει από καμία εκδήλωση. Μαζί εκ μέρους της Μικτής ΕΠΣΗ ήταν ο Βαγγέλης Παπαγγελής και οι ποδοσφαιριστές Ηρακλής Βασιλάκης και Κώστας Θεοδωράκης.

Η Δαμάστα για άλλη μια φορά ευχαρίστεί όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, με την ευχή η δράση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ