Διπλό με ανατροπή στο φινάλε ο Κεραυνός, 2-3 τον Μαραθώνα!

Petite Perle 300×250

του Μάνου Κασσαπάκη

Φοβερό ματς με συγκλονιστικό φινάλε στα Καλέσα εκεί όπου ο Κεραυνός επικράτησε με 2-3 του Μαραθώνα στην επανέναρξη της Α2 ΕΠΣΗ κατηγορίας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι δύο ομάδες μπήκαν από νωρίς ορεξάτες και στο 9ο μόλις λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με δράστη τον Ντραγκότι. Μετά από σέντρα του Νάτου ο νεαρός άσσος σούταρε και έγραψε το 0-1.
Η αντίδραση του Μαραθώνα ήταν άμεση.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ρουμπάκης μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια πλάσαρε κάνοντας το 1-1, σκορ ημιχρόνου.
Στο 14' μετά από ατομική ενέργεια του Ρουμπάκη και πάσα στον Βιτσαξάκη ο τελευταίος από πλάγια θέση έκανε την κάθετη χωρίς κάποιος συμπαίκτης του να προλαβαίνει να βάλει το πόδι του. Στο 36' καλή στιγμή για τον Κεραυνό με το δυνατό σουτ του Νάτου Τ. μέσα από την περιοχή.
Με την συμπλήρωση 38' λεπτών ο Μαραθώνας απείλησε με την εκτέλεση φάουλ του Δερμιτζάκη και το διώξιμο σε κόρνερ από τον Γκογκόση.
Τελευταία ευκαιρία του πρώτου μέρους άνηκε στους Ατσαλενιώτες, με τον Βοργιά από κοντά να σουτάρει, μετά την κάθετη του Εργαζάκη και τον Κασσωτάκη να πραγματοποιεί την επέμβαση του αγώνα κρατώντας το 1-1.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το σουτ από καλή θέση του Νάτου Τ., με τον Κασσωτάκη να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει εντυπωσιακά.
Δύο λεπτά η ομάδα των Καλεσών είχε ευκαιρία με το μακρινό σουτ του Δερμιτζάκη να φεύγει άουτ.
Στο 62ο λεπτό σημαντική στιγμή για τον Μαραθώνα με το σουτ του Δερμιτζάκη να απομακρύνεται δύσκολα σε κόρνερ από τον Γκογκόση.
Φτάνοντας στο 77ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που τόσο ήθελαν, μετά από διπλή προσπάθεια του Δερμιτζάκη. Σε πρώτο χρόνο σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής πλάσαρε κάνοντας το 2-1.
Οι νεαροί παίκτες του Γ. Φασουλάκη αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 83ο λεπτό. Εκτέλεση φάουλ του Ντραγκότι στην καρδιά της άμυνας, με τον Χανιωτάκη να πιάνει την κεφαλιά και να γράφει το 2-2.
Μεγάλη στιγμή για τον Μαραθώνα στο 85' να ανακτήσει το προβάδισμα με τον Γκογκόση όμως να λέει όχι στην όμορφη κεφαλιά του Ρομπάκη.
Δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ενενηνταλέπτου, ο Ρομπάκης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.
Το γκολ που έμελλε να είναι και το καθοριστικό για την έκβαση του σκορ σημειώθηκε στο 90+1 από τον Βοργιά, μετά από ωραίο συνδυασμό και δυνατό σουτ από τον νεαρό φορ που χάρισε την νίκη στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το 2-3!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Κασσωτάκης, Πασσάς, Σταματάκης, Ξυλουράκης (70' Ρογδιανάκης), Ουζούνης, Δίπλας, Βιτσαξάκης (60΄Ρογδάκης), Λυκούδης, Ρουμπάκης, Δερμιτζάκης (80' Κοσκινάς), Ρομπάκης
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γκογκόσης, Νάτος Τ., Εργαζάκης, Χανιωτάκης, Χαλκιαδάκης, Βασιλάκης, Ντραγκότι, Παπουτσιδάκης (79' λτ. Φουντουλάκης), Σταυρακάκης (70' Νάτος Στ.), Βοργιάς, Λίλος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ