Να σταματήσουν οι φήμες

Petite Perle 300×250

«Αναγκάζομαι να πω το αυτονόητο», δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα αναγκαστώ να δηλώσω δημοσίως το αυτονόητο. Ότι κατέρχομαι δηλαδή, στον εκλογικό στίβο, στο πλευρό του δημάρχου Γαζίου Κώστα Μαμουλάκη».
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Φίλιππος Σαββάκης, μέσω της "Φωνής του Μαλεβιζίου", επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά την υποψηφιότητά του και την κάθοδο του για τρίτη θητεία ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Νέοι Δρόμοι".
Άλλωστε, πριν από μία οκταετία ήταν ένας από τους πρωτοστάτες της προσπάθειας που ξεκινούσε ο νυν Δήμαρχος.
Φανερά ενοχλημένος, δε διστάζει να υπαινιχθεί ένα περίεργο παιχνίδι που πάει να στηθεί εις βάρος του αλλά και για άλλα μέλη της παράταξης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση γιατί ένιωσε την ανάγκη να το κάνει αυτό, ήταν απόλυτα ξεκάθαρος: «Πάρα πολλοί άνθρωποι από το Αστυράκι, τις Γωνιές, τον Κρουσώνα, αλλά και άλλα χωριά, ακόμα και από το Γάζι, με ρωτούν αν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Πραγματικά, δεν περίμενα ποτέ να βρεθώ σε αυτήν τη θέση και να δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξεκίνησε όλη αυτή η αμφιβολία
.

Κάποιες κακόβουλες γλώσσες συνεχώς διασπείρουν μεθοδευμένες αμφιβολίες στον κόσμο, για την παράταξή μας και προσωπικά για μένα».

Το έργο της ΔΕΥΑΜ

Ο κ. Σαββάκης ανέφερε επίσης ότι η ΔΕΥΑΜ έχει μπροστά της ένα τεράστιο έργο να υλοποιήσει που δε βρίσκεται στα λόγια, αλλά σε μελέτες προϋπολογισμού 10 εκατ. ευρώ.

 Στάθηκε επίσης στα έργα που έγιναν, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καθώς επί των ημερών τους, όλοι έχουν νερό.

 «Έχει γίνει ένας τεράστιος αγώνας, από τη στιγμή που αναλάβαμε. Δε βρήκαμε τίποτα, μόνο προσπάθειες. Έχουμε διαχειριστεί μελέτες και έργα ύψους 70 εκατ. ευρώ. Καταφέραμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και οι δημότες να έχουν νερό. Δεν υπάρχει χωριό όπου να μην έχει γίνει έργο. Όταν αναλάβαμε στα Καλέσα το νερό, το αγοράζαμε. Βρήκαμε χαράτσι ενός ευρώ για την αποχέτευση, και το χαμηλώσαμε στα 0,75 λεπτά.

Τώρα κάνουμε ενέργειες για τη μείωση του τιμολογίου της ΔΕΥΑΜ. Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε και άλλα έργα αποχέτευσης. Επίσης θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση των υδρόμετρων, για να έχουμε έλεγχο στις διαρροές αλλά και στο κλέψιμο του νερού». Ο κ. Σαββάκης, μετά το μίνι απολογισμό, έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας: «Είναι δυνατό με τόση προσπάθεια και κόπο που έχουμε καταβάλει, να τα αφήσουμε όλα στη μέση και να μη θέσουμε εκ νέου, τον εαυτό μας στην κρίση του λαού; Καλό θα ήταν η κακοήθεια, λοιπόν, να σταματήσει».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ