Ο Δημήτρης Κάββαλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

Ένας ακόμα εξαιρετικά δραστήριος νέος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Κάββαλο, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Δημήτρης Κάββαλος είναι Σεφ και έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της Αμμουδάρας, ενώ υπήρξε και για 10 χρόνια τερματοφύλακας στην ομάδα του Αλμυρού, καθώς και Γενικός Αρχηγός της ομάδας για δυο χρόνια. Είναι παντρεμένος με τη Λήδα Παρασύρη και έχουν δυο γιούς, τον Θεμιστοκλή και τον Γιώργο. Έχει έντονη διάθεση να προσφέρει στον τόπο και με τις αποδεδειγμένες οργανωτικές του ικανότητες, στοχεύει να συνεισφέρει ό,τι καλύτερο για το Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε:
«Ένας ακόμα δυναμικός και εξαιρετικά δραστήριος συμπολίτης μας, ο Δημήτρης Κάββαλος, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας άνθρωπος με διάθεση και όρεξη για προσφορά στα κοινά, με πολλές ανησυχίες και φαντασία, ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Μαζί και με τον Δημήτρη, συνεχίζουμε αυτόν τον απαιτητικό, δύσκολο αλλά συνάμα και όμορφο αγώνα. Έναν αγώνα για το Μαλεβίζι και τους ανθρώπους του που μας πηγαίνει με ασφάλεια στην επόμενη ημέρα μέσα από διαφανείς και αξιόπιστες διαδικασίες. Με απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας, με πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται αλλά και με πολλά ακόμα έργα που έρχονται. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Δημήτρη Κάββαλο και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ