Συνεδρίαση του ΣΟΠΠ ΠΕ Ηρακλείου για τις δράσεις πολιτικής προστασίας

Ο «Απολογισμός της Αντιπυρικής Περιόδου 2018» και οι «Δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την Αντιμετώπιση Κινδύνων από την Εκδήλωση Πλημμυρικών Φαινομένων και Χιονοπτώσεων 2018-2019» συζητήθηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, εκπροσώπων Δήμων, Περιφερειακών Συμβούλων, υπηρεσιών και εθελοντικών οργανώσεων.

Στη συνεδρίαση στη Περιφέρεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης ανέφερε ότι όλες οι υπηρεσίες, φορείς, εθελοντές βρίσκονται σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ζήτησε ωστόσο και την προσοχή των ίδιων των πολιτών, να μεριμνούν για μέτρα αυτοπροστασίας στις δύσκολες καιρικά συνθήκες.

Παράλληλα έδωσε δημόσια τα εύσημα στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, στον διοικητή Μανόλη Δαμουλάκη για την άρτια αντιμετώπιση δύσκολων περιστατικών όπως ήταν η πυρκαγιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης τον Σεπτέμβριο του 2018.
Ο κ. Κουκιαδάκης ευχαρίστησε παράλληλα για την συνεργασία τις εθελοντικές οργανώσεις, τα στελέχη των υπηρεσιών και των Δήμων που συνεργάζονται με αποτελεσματικότητα για την αντιμετώπιση έκτακτων περιπτώσεων.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ