Ευκαιρία μονιμοποίησης για παλαιότερους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

Petite Perle 300×250

Στις 22 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Πρόσκληση – Ανακοίνωση 1ΠΔ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 34/20-12-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορά στην κάλυψη οργανικών θέσεων σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών.
Πρόκειται για μια πρόσκληση που αφορά επιτυχόντες του ΑΣΕΠ παλαιότερων διαγωνισμών οι οποίοι υπηρετούν με τα προσωρινά αποτελέσματα.

Αυτή η πρόσκληση αφορά πολλές θέσεις σε όλους τους δήμους της Κρήτης.

Στο Δήμο Μαλεβιζίου οι θέσεις είναι πέντε : 2 Π.Ε για αρχιτέκτονες μηχανικούς, 1 Τ.Ε για μηχανικούς Δομικών Έργων , 1 Δ.Ε Διοικητικού προσωπικού και 1 Δ.Ε οδηγών αυτοκινήτων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 22 Ιανουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση – Ανακοίνωση (Παράρτημα Β΄).

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά (Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου, δηλαδή αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου, ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα.

Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως) στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 24η Ιανουαρίου 2019, ημέρα Πέμπτη, μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax: 2106400241 & 2131319660).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Πρόσκληση – Ανακοίνωση και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 2, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο [email protected]

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4):

Τις εργάσιμες ημέρες
· Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00

Τις αργίες
· Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00

Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις και τα Εγχειρίδια Χρήσης (Βοήθεια > Συχνές Ερωτήσεις ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.

Αναλυτικά η προκήρυξη εδώ (αρχείο pdf)


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ