Η Ειρήνη Μπρίνταλου Κουγιουμουτζή υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Μια ακόμα νέα και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ειρήνη Μπρίνταλου Κουγιουμουτζή από το Καβροχώρι, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Ειρήνη Μπρίνταλου Κουγιουμουτζή είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και διατηρεί επιχείρηση με πλακάκια και είδη υγιεινής στο Γάζι. Είναι παντρεμένη και έχει δυο γιούς. Ευαισθητοποιημένη κοινωνικά και με τη δυναμικότητα που την διακρίνει, έχει ως στόχο να προσφέρει με όλες τις τις δυνάμεις στο Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα δυναμική και δραστήρια γυναίκα, η Ειρήνη Μπρίνταλου Κουγιουμουτζή, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Μια γυναίκα με όρεξη και δυνατότητα να προσφέρει στον τόπο μας και να συστρατευθεί στην προσπάθεια που καταβάλλουμε. Μαζί και με την Ειρήνη, συνεχίζουμε αυτόν τον απαιτητικό, δύσκολο αλλά συνάμα και όμορφο αγώνα. Έναν αγώνα για το Μαλεβίζι και τους ανθρώπους του που μας πηγαίνει με ασφάλεια στην επόμενη ημέρα μέσα από διαφανείς και αξιόπιστες διαδικασίες. Με σεβασμό στους συμπολίτες μας, με πρόγραμμα που ήδη υλοποιείται αλλά και με πολλά ακόμα έργα που έρχονται. Καλωσορίζω λοιπόν την αγαπητή Ειρήνη Μπρίνταλου Κουγιουμουτζή  και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...