Συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη με τον Δήμαρχο Φαιστού και επίσκεψη στο εργοτάξιο για το δρόμο Ηράκλειο-Μεσσαρά

Petite Perle 300×250

Παρουσία του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σκουρβούλων κ. Αντώνη Πουλινάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιώργο Αρμουτάκη.

Στα πλαίσια της συνάντησης στο δημαρχείο συζητήθηκαν τα θέματα των δικτύων αποχέτευσης, ύδρευσης, ομβρίων υδάτων και των δικτύων για τα λύματα, για τις περιοχές του Δήμου Φαιστού μεταξύ αυτών και τις περιοχές των Σκουρβούλων, των Βώρων, της Φανερωμένης και των Μοιρών.

Επίσης ο κ. Ηγουμενίδης συζήτησε με τον Δήμαρχο για τις περαιτέρω ενέργειες που επίκεινται προς το Υπουργείο Εσωτερικών και προς την Περιφέρεια, καθώς και τεχνικές λεπτομέρειες για τα παραπάνω θέματα.

Παράλληλα, ο Νίκος Ηγουμενίδης συζήτησε με τον κ. Αρμουτάκη για την περαιτέρω πορεία του νέου κτιρίου του κέντρου Υγείας Μοιρών για το οποίο ήδη έχει «ξεκλειδώσει» το ζήτημα της χρηματοδότησης σε συνάντηση του βουλευτή και του δημάρχου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης.

ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ–ΜΕΣΣΑΡΑ

Εν συνεχεία, ο Νίκος Ηγουμενίδης μετέβη μαζί με τον Δήμαρχο της Φαιστού στο εργοτάξιο του δρόμου για το δρόμο Ηράκλειο –Μεσσαρά και συμμετείχε στη σύσκεψη για την έγκαιρη και εντός χρονοδιαγράμματος παράδοση του έργου και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή.

Στη συζήτηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι Δήμαρχοι των Δήμων Γόρτυνας και Φαιστού, ο προϊστάμενος της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ, Γ. Αγαπάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κουκιαδάκης, στελέχη της Περιφέρειας, εκπρόσωποι της αναδόχου εταιρίας και αρμόδιοι παράγοντες, ενώ ο Νίκος Ηγουμενίδης δεσμεύτηκε να μεταφέρει στον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Δέδε ζητήματα που προέκυψαν κατά τη συζήτηση για την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ