Τελευταία Ενημέρωση:

Απάντηση στην ανάρτηση που έκανε πριν από δύο ημέρες ο κάτοικος της Ροδιάς Μιχάλης Στρατάκης, απέστειλε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Η απάντηση στάλθηκε στο candiadoc.gr και αναφέρει:

Σε απάντηση σχολίου συμπολίτη μας από τη Ροδιά και για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στους αναγνώστες σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σχετική ειδοποίηση για τις ζημιές από την πρόσφατη κακοκαιρία στον συγκεκριμένο δρόμο, έγινε το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου, τηλεφωνικά, στον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ροδιάς Γιάννη Στρατάκη.
Όπως και σε κάθε ανάλογο αίτημα, πραγματοποιείται αυτοψία και γίνεται η σχετική αποκατάσταση (τα μηχανήματα του Δήμου εργάζονται συνεχώς σε ανάλογες αποκαταστάσεις σε διάφορα σημεία όπου παρατηρήθηκαν φαινόμενα ζημιών στην αγροτική οδοποιία).

Ο συγκεκριμένος δρόμος μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται στα σημεία παρέμβασης που πρόκειται να αποκατασταθούν μέσα από το πρόγραμμα Φιλόδημος του υπ. Εσωτερικών, ένα πρόγραμμα συνολικού ύψους 868.000 ευρώ στο οποίο εντάχτηκε ο Δήμος Μαλεβιζίου, το οποίο μαζί με την συμμετοχή από ίδιους πόρους υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 262.000 ευρώ προβλέπονται για έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Κ. Ροδιάς.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...