Ποδαρικό με το δεξί ο ΟΦΑΜ, 2-1 την Πυργιώτισσα(pics)

Petite Perle 300×250

Πρεμιέρα στο 2019 με το δεξί για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας

Του Μάνου Κασαπάκη

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2019 ο ΟΦΑΜ μετά και την επικράτηση με 2-1 απέναντι στην Πυργιώτισσα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για την Β2 ΕΠΣΗ.

Στο 3ο λεπτό, εκτέλεση κόρνερ του Λαδουκάκη, κεφαλιά του Μοχιανάκη στο δοκάρι η μπάλα. Ένα λεπτό μετά συνδιασμός Κούπι και Μαυρογιαννάκη με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Γκόγκο να διώχνει τον κίνδυνο αποκρούοντας με τα πόδια.

Στο 19ο λεπτό η ομάδα της Αγίας Μαρίνας άνοιξε το σκορ. Ατομική ενέργεια και πανέμορφο σουτ από τον Ανδριαδάκη που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους κάνοντας το 1-0.

Αμέσως μετά στο επόμενο ακριβώς λεπτό συνδιασμός Μοχιανάκη με Ανδριαδάκη, σουτ του νεαρού με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Στα επόμενα λεπτά του πρώτου μέρους δεν υπήρξαν οι κλασσικές στιγμές με τις προσπάθειες των δύο μονομάχων να "σφραγίζονται" στο 1-0.

Γρήγορα στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΑΜ βρήκε δίχτυα βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο. 52ο λεπτό και εκτέλεση φάουλ του Λαδουκάκη από τα δεξιά με τον Κυριακάκη να κάνει την κεφαλιά και να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στο συγκρότημα του Χριστόφορου Ανδρεαδάκη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι με τον Κούπι να βγαίνει τετ-α-τετ αλλά να μην βρίσκει στόχο.

Είκοσι λεπτά πριν το φινάλε, στο 70ο λεπτό, σέντρα Μοχιανάκη κεφαλιά Κυριακάκη από καλό σημείο με την μπάλα να φεύγει όμως ψηλά άουτ.

Η Πυργιώτισσα στο 82' κέρδισε πέναλτι. Την ευθύνη ανέλαβε ο νεαρός Γρηγοράκης και ήταν εύστοχος, παρά την προσπάθεια του Γκόγκου, για να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΑΜ είχε κάποιες καλές στιγμές με το 2-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΑΜ: Γκόγκος, Παύλος, Φασουλάκης (60' Μυτάκης), Νικηφόρος, Κτιστάκης, Δεληγιαννάκης (69' Σχοιναράκης), Καρακωνσταντάκης, Ανδριαδάκης (72' Βιδάκης), Μοχιανάκης, Λαδουκάκης, Σκουλούδης (46' Κυριακάκης)

ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ: Μανουσάκης, Τάρε (46' Κοκαράκης Γ.), Καδιανάκης (46' Κοκαράκης Κ.), Θεοδωράκης (75' λτ. Χριστοδουλάκης), Παπαδάκης, Τσιμπρακάκης, Κιουμουρτζάκης, Γρηγοράκης, Κούπι (81' λτ. Τζωρτζακάκης), Μαυρογιαννάκης, Τσιμπλακάκης

Η στιγμή που ο Κυριακάκης γράφει το 2-0 για τον ΟΦΑΜ, προλαβαίνοντας τον Μανουσάκη στην έξοδο. Στην αμέσως επόμενη φωτογραφία είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Λιαδάκης μαζί με τον Γιάννη Άσπρη. 

Στην τρίτη φωτογραφία η φάση που η Πυργιώτισσα με την εύστοχη εκtέλεση πέναλτι του Γρηγοράκη κάνει το 2-1.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ