ΝΔ: Όποιος στηρίξει Τσίπρα αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην ιστορία

Petite Perle 300×250

Προ των ευθυνών του θέτει κάθε βουλευτή η Νέα Δημοκρατία , με το βλέμμα στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τις τελευταίες πρωινές εξελίξεις στο Μέγαρο Μαξίμου, κάνει λόγο για σκηνοθετημένο διαζύγιο του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

"Το θλιβερό δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου παρουσίασε σήμερα, σε εθνική μετάδοση, το σκηνοθετημένο "διαζύγιό" του: Μία παράσταση που αποβλέπει στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και την διατήρηση του κ. Καμμένου και των βουλευτών του για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους. Για αυτό, άλλωστε και ο κ. Καμμένος δανείζει δύο βουλευτές του στον κ. Τσίπρα, ώστε να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, χωρίς να τους διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ", τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η οδός Πειραιώς.

"Η αυλαία αυτής της κακόγουστης και επιζήμιας παράστασης πρέπει να πέσει. Στην επικείμενη ψήφο εμπιστοσύνης όποιος βουλευτής στηρίξει τον κ. Τσίπρα, αναλαμβάνει την ευθύνη του απέναντι στην Ιστορία", επισημαίνει η Νέα Δημοκρατία. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ