Παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης

Petite Perle 300×250

Εγκαινιάστηκε σήμερα το Πνευματικό Κέντρο Φανερωμένης του Δήμου Φαιστού, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη, εκπροσώπων τοπικών φορέων και πολιτών της Μεσσαράς.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γορτύνης και Αρκαδίας Μακάριος.
Στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης επεσήμανε πως πρόκειται για ένα έργο που αποδίδεται στην τοπική κοινωνία για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις πολιτισμού, διοργανώσεις τοπικού αλλά και ευρύτερου ενδιαφέροντος της τοπικής εκκλησίας και των φορέων του τόπου. Τόνισε δε πως πρόκειται για ένα έργο που έγινε σε συνεργασία της Περιφέρειας με την τοπική εκκλησία και τους φορείς.
Για την στήριξη της Περιφέρειας στην υλοποίηση του έργου, τον κ. Αρναουτάκη ευχαρίστησαν ο Μητροπολίτης κ. Μακάριος, ο εφημέριος της ενορίας Φανερωμένης π' Γεώργιος Θεοδωράκης, αλλά και ο Δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιώργος Θεοδωράκης.
Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Έφη Κουτεντάκη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Φανούρης Τουπάκης, Κώστας Δανδουλάκης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και θεσμικοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ