Έρχεται ο Μαλεβιζιακός;

Petite Perle 300×250

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη επανέρχεται ύστερα από πολλά χρόνια η ιδέα για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας στον Δήμο Μαλεβιζίου, η οποία θα έχει στόχο να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Βασίλης Κουβίδης κατέθεσε την ιδέα του στον Πρόεδρο της Δαμάστας Αντώνη Παπαδάκη ο οποίος την έκανε δεκτή με ενθουσιασμό και αναμένεται να υπάρξει σύντομα μια συνάντηση όλων των Σωματείων για να δούμε κατά πόσο είναι θετικά στη δημιουργία του Μαλεβιζιακού που θα έχει στόχο να εκτοξεύσει το ποδόσφαιρο του δήμου μας και παράλληλα να υπάρχουν όλες οι άλλες ομάδες και αν βγάζουν κάποιο υψηλού επιπέδου ταλέντο, να πηγαίνει στον Μαλεβιζιακό!

Ο Αντώνης Παπαδάκης θα εγγυηθεί την οικονομική βιωσιμότητα του Μαλεβιζιακού που θα έχει έδρα το γήπεδο του Αλμυρού, αφού βρίσκεται στο κέντρο του δήμου, ενώ στη διάθεση της ομάδας θα είναι φυσικά το Αθλητικό Κέντρο που θα κατασκευαστεί στη Δαμάστα.

Ο Πρόεδρος της Δαμάστας είναι κάθετος σε όσα λέει γι' αυτό το μεγάλο εγχείρημα:
"Είμαστε ένας Δήμος 30.000 κατοίκων και μπορούμε να πετύχουμε θαύματα αν είμαστε όλοι μαζί. Εδώ ο Πλατανιάς, ένα χωριό 900 κατοίκων έφτασε μέχρι την Σούπερ Λιγκ, γιατί όχι να μην το πράξει και ο δήμος Μαλεβιζίου.
Είμαι ξεκάθαρος σε όσα θα προτείνω στα άλλα σωματεία. Ή πάμε όλοι μαζί ή κάθε σωματείο, αν δεν τα βρούμε, συνεχίζει όπως είναι σήμερα την δραστηριότητά του και εγώ σαν Δαμάστα θα κάνω το καλύτερο για τη δική μου ομάδα."

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ