Παρέμβαση του Μ.Συντυχάκη στην ΕΡΤ1

Petite Perle 300×250

Η ένταση του «σκυλοκαβγά» ανεβαίνει «όταν έχουμε ακόμα μεγαλύτερη στρατηγική ταύτιση στα ουσιαστικά ζητήματα», τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, μιλώντας στην ΕΡΤ1, το πρωί της Τετάρτης 16 Γενάρη. Μάλιστα, υπενθύμισε πως δεν πρόκειται για καινούργιο φαινόμενο, καθώς το έχουμε παρατηρήσει ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, το ίδιο παρατηρούμε σήμερα με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Ο Μ. Συντυχάκης υπογράμμισε πως όλοι όσοι «τσακώνονται» σήμερα και μεταγράφονται από το ένα κόμμα στο άλλο έχουν ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και συμφωνούν με την ουσία της Συμφωνίας των Πρεσπών, που είναι η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Πρόσθεσε πως όλος αυτός ο «σκυλοκαβγάς» σχετίζεται και με την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, ενώ σχολιάζοντας τις εξελίξεις ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «εικονικό διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου».

Το ΚΚΕ «δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει αντιλαϊκές πολιτικές που έχουν οδηγήσει το λαό, την εργατική τάξη στα τάρταρα, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει μια κυβέρνηση που έχει γίνει το αριστερό μανικετόκουμπο των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ», ανέφερε, επισημαίνοντας πως το ΚΚΕ «δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να νομιμοποιήσει το πλυντήριο αυτής της κυβέρνησης» για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε όλον τον κόσμο οι ΑμερικανοΝΑΤΟικοί. «Κυρίως όμως ο λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση της καταψήφισης αυτής της κυβέρνησης και όλων εκείνων των κομμάτων του αστικού τόξου που συμφωνούν στις στρατηγικές επιλογές», κατέληξε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ