«Βροχή» οι ποινές σωματείων και παραγόντων από την ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

Βγήκαν οι ποινές για τα σωματεία και τους παράγοντες από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΗ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΟΤ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς και οι κ.κ. Λαμπράκης Αντώνης και Μαντζώρος Γρηγόρης, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 09 /12/2018 ΑΟΤ – ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ . Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 50€ . Στον κ. Λαμπράκη Αντώνη, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για ΕΝΑΝ (1) ΜΗΝΑ. Στον κ. Μαντζώρο Γρηγόρη, επιβάλλεται η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.-

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΕΚ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς και οι κ.κ. Δεληγιάννης Μιχ. και Δεληθωμαίδης Ιωάννης ( αριθμ. δελτίου 1212238 ), για τα αναγραφόμενα στην συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή του αγώνα της 01/12/2018 ΑΕΚ – ΜΙΝΩΙΚΗ . Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ (1) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και χρηματικό πρόστιμο 50€ . Στον κ. Δεληγιάννη Μιχ., επιβάλλεται η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ. Στον ποδοσφαιριστή κ. Δεληθωμαίδη Ιωάννη ( αριθμ. δελτίου 1212238 ), επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για ΣΑΡΑΝΤΑ (40) ημερολογιακές ημέρες. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΟΦΑ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – Β. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς και ο κ. Ρουσάκης Ελευθέριος, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 09/12/2018 ΟΦΑ – ΔΙΑΣ. Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 50€ . Στον κ. Ρουσάκη Ελευθέριο, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για ΕΝΑΝ (1) ΜΗΝΑ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΜΙΝΩΙΚΗ ΘΕΜΑ: ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε ο κ. Χατζησεβαστός Ιωάννης, για Δηλώσεις του στον Ηλεκτρονικό Τύπο. Στον κ. Χατζησεβαστό Ιωάννη, επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 500€ .-

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς και ο κ. Χριστοδουλάκης Αθανάσιος, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 05/01/2019 ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010 – ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ . Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ. Στον κ. Χριστοδουλάκη Αθανάσιο, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ .-

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010 ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 05/01/2019 ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2010 – ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ . Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΡΩΜΑΝΟΣ ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς και ο κ. Μεραμβελιωτάκης Γεώργιος, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 05/01/2019 ΡΩΜΑΝΟΣ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ . Στον κ. Μεραμβελιωτάκη Γεώργιο,επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για ΕΝΑ (1) ΜΗΝΑ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΡΩΜΑΝΟΣ ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, για Δηλώσεις του στον Ηλεκτρονικό Τύπο. Στο σωματείο, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 500€.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς και ο κ. Τουμπάκης Αντ., για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 08/12/2018 ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΕΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ. Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 50€ . Στον κ. Τουμπάκη Αντ., επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για ΕΝΑΝ (1) ΜΗΝΑ.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Η.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΕΓΟΗ ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή: Είχε κληθεί και ΔΕΝ προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας και ο κ. Σουγιάς Αντ., για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 15/12/2018 ΕΓΟΗ – ΔΑΦΝΕΣ. Στο Σωματείο και στον κ. Σουγιά Αντ., ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ποινή της ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ.

ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΘΕΜΑ : ΠΟΙΝΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

Κύριε Πρόεδρε, Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ.Η. με αριθμ. Πρακτικού 16/15.1.2019 επιβάλλεται η κάτωθι ποινή : Είχε κληθεί και προσήλθε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας, καθώς και ο κ. Σηφάκης Κων/νος, για τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. της 16/12/2018 ΧΕΙΜΑΡΟΣ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. Στο Σωματείο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ χρηματικό πρόστιμο 50€ . Στον κ. Σηφάκη Κων/νο, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους καθώς και στα αποδυτήρια, για ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ και χρηματικό πρόστιμο 100€ (Υπότροπος).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ