5oς αγώνας για την «Καρδιά του Παιδιού» – Εξαντλούνται οι 250 συμμετοχές, εγγραφές έως 23/1

Petite Perle 300×250

Εξαντλούνται οι θέσεις συμμετοχής για τον αγώνα

Εγγραφές μόνο έως τις 23 Ιανουαρίου στον σύνδεσμο : www.runnermagazine.gr/agones/5os-agonas-gia-tin-kardia-tou-paidiou

Την επόμενη Κυριακή 27 Ιανουαρίου η ομάδα δρομέων «ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε διοργανώνουν τον 5ο αγώνα για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε σε μία πανέμορφη φυσιολατρική διαδρομή 7 χλμ. για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν 8 χρόνια έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.

Οι διοργανωτές του αγώνα Ομάδα δρομέων "Καρδιά του Παιδιού" και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φόδελε θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς του αγώνα για την στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου "η Καρδιά του Παιδιού".

Μεγάλοι χορηγοί του αγώνα είναι το ξενοδοχείο Fodele Beach & Water Park Holiday Resort και η ΚΕΝ.

Ευχαριστούμε επίσης το Athina Palace Resort & Spa,τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES και Minoan Lines S.A., την εταιρεία UNIONBUSES για τη μεταφορά των δρομέων από Ηράκλειο,τη φωτογραφική κάλυψη από Giorgos Kotsifos Photography – GK Studio, τη Μαρια Βαμβουκακη για την χειροποίητη αγιογραφία στον τυχερό της βασιλόπιτας, το Cosmos Sport για την χορηγία των κυπέλλων των απονομών, το Sports Division, τις υπέροχες ταβέρνες του Φόδελε: Λίτινος, Ζερβός Νικ-El Greco,Το Γιασεμί-Μακρυδάκης, Ταβέρνα-καφέ "Όπου βασταξει"-Πλαϊτης Δ, Παλαϊκό-Πλαϊτης Κ., τις καφετέριες Γκιόλας και Aquarius, το cafe bistro Domenico-Κοντοπόδης Γ., το κατάστημα Γεωργικών Εφοδίων Σαββάκης-Κοκκινάκης, τον Ξυλούρη Νικόλαο-τυροκομικά, τον Manolis Kalokiris-μέλι, την Ξυλούρη Μαρία (Ayra clothes & accessories), το Venus shop, τη ΜΑΕΔΗΜ, την εταιρεία Zaros SA , την Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική Σαβοϊδάκης, το κρεωπολείο Γ&Α Σμαραγδή, το super Market-Κρεοπωλείο Αφοι Βίστης Αριάδνη, το Super Market Χαλκιαδάκης,την οικογένεια Χριστοδούλου για τους χυμούς, τον Ψαρολογάκη Γιάννη για τις αφίσες και τους χορηγούς επικοινωνίας το Runningnews.gr, το Runnermagazine.gr,τη Φωνή του Μαλεβιζίου,στο κόκκινο 88,4FM, ΕΡΤ Α.Ε. καθώς και το Κλασσικό ωδείο Ηρακλείου. για τη χορηγία 2 δωρεάν θέσεων στην παιδική χορωδία για ένα έτος.

Αξίζει να τονιστεί ότι στον αγώνα θα υπάρχουν περισσότεροι από 200 δρομείς από όλη την Κρήτη, αλλά και δρομείς από άλλες χώρες και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στους πρώτους 3 άνδρες και στις πρώτες 3 γυναίκες θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο, ενώ στους πρώτους 3 μαθητές και στις 3 πρώτες μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Τέλος, θα προσφερθεί μετά τον αγώνα παραδοσιακό γαμοπίλαφο και άλλα κεράσματα σε όλους τους συμμετέχοντες και θα κληρωθούν πολλά και εξαιρετικά δώρα από τους χορηγούς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ