Δίκαιη επικράτηση του ΟΦΑΜ με 2-1 τους Νέους Αλμυρού

Petite Perle 300×250

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Αλμυρού σήμερα το μεσημέρι, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και γκολ.

Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 5' με τον Ανδριαδάκη να στοπάρει την μπάλα και να σουτάρει λίγο άουτ μετά από σέντρα του Παύλου. τρία λεπτά μετά ο Φασουλάκης κάνει την σέντρα από τα πλάγια ο Κυριακάκης κάνει πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 18' σέντρα από τον Παπαδάκη βολέ στον αέρα από τον Κουναβάκης με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Γκόγκου.

Στο 20' ο Κατσαμάνης περνάει τον Γκόγκο που είχε κάνει έξοδο για να του κόψει το οπτικό πεδίο κάνοντας έτσι τον Κατσαμάνη να αστοχεί από την γωνία της μικρής περιοχής. Στο 23' μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαδουκάκη, ο Ανδριαδάκης κατέβασε την μπάλα έξω από την περιοχή και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στον Μοχιανάκη μετά από κόντρες και χωρίς δυσκολία ο επιθετικός του ΟΦΑΜ έκανε το 0-1.

Στο 31' διαγώνια μπαλιά του Σκουλούδη που έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Κυρλάκη που σούταρε όμως αδύναμα. Στο 39'η καλύτερη φάση των Νέων Αλμυρού με τον καφετζόπουλο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε με γρήγορο ρυθμό και καλό ποδόσφαιρο. Ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Σκουλούδης κέρδισε πέναλτι με τον Μοχιανάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί κάνοντας το 0-2. Στο 65' ο Ανδριαδάκης εκτέλεσε κόρνερ ο Κυριακάκης πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε άουτ.

Στο 71 καλό σουτ από τον Ανδριαδάκη έξω από την περιοχή την μπλόκαρε όμως ο Παγωμένος. Στο 76' οι Νέοι Αλμυρού μείωσαν σε 2-1 με τον Καφετζόπουλο που πλάσαρε σε σχεδόν κενή εστία μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του ΟΦΑΜ. Στο 81' κεφαλιά του Καφετζόπουλου μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 90' ο ΟΦΑΜ είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς αλλά ο Κυριακάκης που έκλεψε την μπάλα από το στόπερ των Νέων Αλμυρού και βγήκε μόνος του έστειλε την μπάλα αδύναμα πάνω στον Παγωμένο που αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Παπαδάκης, Γεωργακόπουλος( 57' Βελιβασάκης), Τσικανουλάκης, Ξυπάκης, Καφετζόπουλος, Καναβάκης, Κανάκης( 72' Σελαμαϊ), Κεφαλογιάννης Γ( 88' Ματία), Κατσαμάνης(51' petrov), Κεφαλογαννης Α.

ΟΦΑΜ: Γκόγκος, Παύλος, Φασουλάκης, Νικηφόρος, Κτιστάκης( 88' Σταυρακάκης), Καρακωνσταντάκης, Ανδριαδάκης( 73' Κουλακάκης), Σκουλούδης( 91' Βιδάκης),Μουλακάκης, Λαδουκάκης( 60' Δεληγιαννάκης), Κυριακάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ