Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα για τον ΕΓΟΗ!

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Ένας εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο ΕΓΟΗ, επικράτησε με 4-0 του Χείμαρου για την 15η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ, στο γήπεδο της Βαγιάς.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 2ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Ντινελάρη για το 1-0.

Αμέσως αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ όμως το διαγώνιο σουτ του πέρασε άουτ.

Στα επόμενα λεπτά του πρώτου μέρους οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές.

Στην επανάληψη ο ΕΓΟΗ ανέβασε την απόδοση του και σκόραρε τρεις φορές. Στο 47ο λεπτό ο Βιστάκης μετά από αδράνεια της άμυνας του Χειμάρου σκόραρε από κοντά κάνοντας το 2-0.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, χαμένου πέναλτι για το συγκρότημα του Αντώνη Σουγιά, με τον Ντινελάρη να εκτελεί και τον Αλεβιζάκη να αποκρούει.

Πανέμορφο γκολ και 3-0 για τους γηπεδούχους μετά από ωραία ομαδική ενέργεια και γκολ του Γ. Γιακουμάκη, στο 69'.

Ο ΕΓΟΗ συνέχισε το παραγωγικό ποδόσφαιρο σκοράροντας και τέταρτο γκολ και πάλι με τον Γιακουμάκη Γ. στο 90ο λεπτό με τον πολύπειρο άσσο να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΓΟΗ: Χαραλαμπάκης, Λαμπράκης (59' Αρμενάκης), Περυσινάκης, Λαγογιάννης (46' Λειβαδίτης), Βιστάκης, Μουρατάι (46' Ζέκιο), Γιακουμάκης (28' λτ. Καλαιτζάκης), Αθουσάκης, Γιακουμάκης Γ., Ντινελάρη, Σταυρακάκης

ΧΕΙΜΑΡΟΣ: Αλεβιζάκης, Δαριβιανάκης Ι., Δράκος, Χαριτάκης (72' Φουντουλάκης), Κεγιαδάκης, Μάρκου, Δαριβιανάκης Γ. (46' Παπαδάκης), Φουστανάκης, Κυριακάκης (72' Μελαμπιανάκης), Σηφάκης, Παπαδομανωλάκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ