Πλήρωσε τα ατομικά της λάθη η Ροδιά

Petite Perle 300×250

Του Μάνου Κασαπάκη

Την ήττα με 3-0 γνώρισε από το Μαρτινέγκο η Ροδιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Γ' ΕΠΣΗ.

Το Μαρτινέγκο άνοιξε το σκορ στο 40' με σουτ του Τσαγκαράκη έξω από την περιοχή, με το 1-0 να είναι το τελικό του πρώτου μέρους. 

Οι γηπεδούχοι στο 62' σημείωσαν το 2-0 με τον Κρανιωτάκη, όταν πλάσαρε σωστά τον Δαμιανάκη ευρισκόμενος απέναντί του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 91' με εξαιρετικό σουτ του Νικολακάκη έξω από την περιοχή.

Από πλευράς Ροδιάς, στο 23ο λεπτό ο Φλουρής σκόραρε από κοντά όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε λανθασμένα το γκολ ως επιθετικό φάουλ μετά από απόφαση του λάισμαν. Στο 1-0 οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τους Μαχαίρα και Παπαδάκη. Στο ίδιο διάστημα χαμένες ευκαιρίες από τον Καπνιστό, τον Παπαδάκη, τον Κασαπάκη Μ. και τον Παντερή χωρίς όμως να βρίσκουν στόχο. Η Ροδιά επίσης πλήρωσε και τα ατομική της λάθη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μαρτινέγκο: Γεωργαντάς, Τσακιράκης (62' Τβαούρι), Περσκιέφα, Τσέρος, Σταμπουλής, Πλατοκούκης, Ρεθεμνιωτάκης (70' Νικολακάκης), Κοζανίδης, Κρανιωτάκης, Τσαγκαράκης (77' Ντολακάι), Παρασύρης (66' Γκιώνης)

Ροδιά: Δαμιανάκης, Κασαπάκης Κ., Χριστοδουλάκης, Μπελιμπασάκης, Κασαπάκης Μ., Φλουρής (60' Ρεράκης), Παπαδάκης, Μαχαίρας, Παντερής, Χαραλαμπάκης, Φραγκάκης (16' Καπνιστός)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ