Τσάμπα γκολ αλλά 2-2 η Τύλισος στο Θραψανό

Petite Perle 300×250

Ένα δικό της παιχνίδι δεν πήρε η Τύλισος αφού προηγήθηκε μέχρι το 75' 2-0 μέσα στο Θραψανό του Ανθεστίωνα και κατάφερε να ισοφαριστεί σε 2-2.

Ύστερα από ένα μέτριο σε γενικές γραμμές πρώτο ημίχρονο με την Τύλισο να είναι εμφανώς καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε φωτιά .

Η Τύλισος με εντυπωσιακή απόδοση προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα γκολ που έβαλαν ο Μανταδάκης και ο Σπύρου στο 52' και 58'. Αλλά ενώ τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιχνίδι αυτό θα μπορούσε να γυρίσει ήρθε ένα πέναλτι που έκανε ο Κάβαλος στον Μεμοτσέλα το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος κάνοντας το 1-2 στο 75'. Στην συνέχεια στο 77' αποβλήθηκε ο Μανιαδάκης από την Τύλισο, για να ισοφαρίσει στο 85' ο Ανθεστίωνας με κεφαλιά του Ανηφαντάκη. Στο 89' αποβλήθηκε από την Τύλισο και ο Σπυριδάκης αλλά και ο πρόεδρος της Βασίλης Κουβίδης γιατί διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο στον διαιτητή Κώστα από τον οποίο η Τύλισος έχει πολλά παράπονα.

Ανθεστίων: Χρονάκης, Κελαράκης( 70' Σφακιανάκης), Λιοδάκης, Γιαλυτάκης(80' Καλογεράκης), Μηλάκης, Γιαπετζάκης, Ανυφαντάκης, Καπαρουνάκης( 65' Βιλανάκης), Τρουλάκης, Πεχυνάκης(46' Κάτελας) Μεμοτσέλα

Τύλισος: Κάβαλος, Ρεμυγιαννάκης(55' Γιανουλάκης), Τσαμπούρης, Μπαλωμένος, Σπυριδάκης, Μαντουδάκης, Γκίνη, Κριτσωτάκης, Μανιαδάκης, Κουρέλης, Σπύρου(85' Χατζηγεωργίου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ