Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου: Με το βλέμμα στο μέλλον για τις ανάγκες του λαού

Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής Ηρακλείου για τις πολιτικές εξελίξεις:

Βοά η σημερινή ειδησεογραφία από τις πολιτικές εξελίξεις στα κόμματα, ενόψει της συζήτησης για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά & για τα «απόνερα» της επίσκεψης του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Κρήτη.

Κοινός τόπος η κρίση στα μικρά κόμματα, από την στρατηγική αναδιάταξης του «πολιτικού σκηνικού» από τον Αλέξη Τσίπρα και η «άφιξη προβλημάτων» στην αυλή του Κινήματος Αλλαγής!

Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια!

Το Κίνημα Αλλαγής παραμένει πιστό στο συμβόλαιο με τους προοδευτικούς & δημοκρατικούς πολίτες, που υπέγραψε στις διαδικασίες ανάδειξης ηγεσίας του ευρύτερου προοδευτικού, σοσιαλδημοκρατικού & αριστερού χώρου, στις 12 & 19 Νοεμβρίου 2017.

Ένα συμβόλαιο για την δημιουργία ενός νέου ισχυρού πολυσυλλεκτικού πόλου απέναντι στον λαϊκισμό, την ανικανότητα, την πελατοκρατία και την εξαπάτηση του λαού από τον ΣΥΡΙΖΑ. Και σε διαρκή σύγκρουση με τον συντηρητισμό, το νεοφιλελευθερισμό, τον παρασιτισμό και τις φρούδες ελπίδες, που καλλιεργεί η Νέα Δημοκρατία.

Ένα συμβόλαιο για την αναγέννηση της χώρας, την ανασυγκρότηση των παραγωγικών της δυνάμεων, τον εκσυγχρονισμό του δημοσίου τομέα και την μετεξέλιξη του κοινωνικού κράτους. Ένα συμβόλαιο, που με προμετωπίδα το «Πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ» θα εγγυηθεί το πραγματικό ξεπέρασμα της κρίσης και των αιτίων της, και την αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών της.

Ένα συμβόλαιο που με όραμα την ισχυρή Ελλάδα θα εγγυηθεί την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων και την διασφάλιση των εθνικών συμφερόντων, όπου και αν απειλούνται.

Ήταν προφανές, ότι κάποιοι δεν θα αντέξουν σε αυτή την συγκρουσιακή -κατ' ανάγκη- πορεία ανάταξης της χώρας και στήριξης του λαού. Άλλοι επιλέγουν να γίνουν «βαστάζοι» μιας φαύλης και εκμαυλιστικής εξουσίας που καταρρέει.

Άλλοι «επαίτες» στον προθάλαμο μιας εξουσίας, που υπόσχεται σε όλους ότι θέλουν να ακούσουν. Αλλά τελικά θα προσφέρει τα πάντα, μόνο σε λίγους! Και άλλοι γίνονται απλά καλοθελητές σε όποιον τους προσφέρει κάθε είδους…επιβίωση.

Το Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου και οι προοδευτικοί πολίτες δεν θα τους ακολουθήσουν!

Όλοι πλέον έχουν αντιληφθεί ότι ένας αδίστακτος Πρωθυπουργός χρησιμοποιεί ένα εθνικό θέμα για μικροκομματική εκμετάλλευση. Ένα εθνικό θέμα, που θα έπρεπε να αξιοποιηθεί για εθνική συνεννόηση και επούλωση των πληγών που άφησε η «αντιμνημονιακή» τους κοροϊδία.

Εργαλειοποιείται (και πάλι) ως «φερετζές» για μεταγραφές -στυγνής ιδιοτέλειας από δεξιά και αριστερά- χωρίς ιδεολογική συνοχή και πολιτικό σχέδιο για την χώρα.

Το Κίνημα Αλλαγής πιστό στις παραδόσεις της μεγάλης και ιστορικής δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, αποδέχεται την διαφορετική γνώμη! Αλλά όχι την ακύρωση της συλλογικής προσπάθειας, της ενότητας και της εντολής των 212.000 πολιτών, για υπεράσπιση του χώρου και ανασύνταξη της παράταξης.

Συνεχίζοντας στον δρόμο της εθνικής υπηρεφάνιας και της γνήσιας αλλά και αληθινής εκπροσώπησης του λαού, που χάραξε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν πτοούμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι ο λαός του Ηρακλείου, της Κρήτης, της Ελλάδας, χωρίς να στέκεται πίσω από πρόσωπα, και χωρίς να παρασύρεται -έμπειρος πια- από τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα», δεξιάς και «αριστεράς», θα στηρίξει τις ιδέες, τις προτάσεις και τα παλιά και τα πολλά νέα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, σε έναν πολιτικό και εθνικό νικηφόρο αγώνα.

Η απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, να ενεργοποιήσει το ανώτερο όργανο του Κινήματος, και να απευθυνθεί στους απλούς πολίτες, στην βάση του κόμματος, για την ολοκλήρωση της οργανωτικής ανασυγκρότησης της παράταξης, αποτελεί την εγγύηση για τη συνέχιση της προσπάθειας μας.
Αποτελεί εγγύηση για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι σε ψευτο-αριστερούς σφετεριστές & γυρολόγους, που ευτελίζουν την πολιτική ζωή. Και σε αμετανόητα δεξιούς-πατριδοκάπηλους, που διχάζουν τον λαό.
Το Κίνημα Αλλαγής δεν θα γίνει παρακολούθημα & «ουρά» κανενός! Θα γίνει -με την ψήφο του λαού και μόνο- καταλύτης εξελίξεων και συνεννόησης, για την εθνική πρόοδο και την κοινωνική ευημερία.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ