Σε αδιέξοδο οι εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών

Petite Perle 300×250

Σε μία ακόμη παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφέρεια Κρήτης προχώρησαν οι εκπαιδευτές υποψηφίων οδηγών, που εδώ και μήνες βρίσκονται σε ομηρία εξαιτίας της αποχής των εξεταστών ζητώντας από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη να πάρει πλέον την κατάσταση στα χέρια του.

Όπως τόνισαν οι εκπαιδευτές, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τους επαγγελματίες να αναγκάζονται να αλλάξουν δουλειά προκειμένου να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης είχε συνάντηση την περασμένη Παρασκευή με τους εξεταστές από την οποία ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε η άρνησή τους να παύσουν την αποχή, επικαλούμενοι όχι μόνο οικονομικούς λόγους, αλλά και λόγους ασφαλείας.

Για μία ανεξήγητη στάση από πλευράς υπουργείου έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης μιλώντας για ένα νομοσχέδιο – φάντασμα.

Στο μεταξύ οι λίστες αναμονής όλο και αυξάνονται με τους εγγεγραμμένους να ξεπερνούν τους 70.000.

Περιφέρεια και εκπαιδευτές ανανέωσαν το ραντεβού τους και την επόμενη Τετάρτη αφήνοντας περιθώριο μιας ημέρας τους τοπικούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να επικοινωνήσουν το θέμα εκ νέου με τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ