Η αποστολή του Εργοτέλη ενόψει ΑΕ Καραϊσκάκη

Petite Perle 300×250

Χωρίς παύση οι αγωνιστικές υποχρεώσεις την Κυριακή για το πρωτάθλημα και το παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα δεν άφησε κανένα περιθώριο για χαλάρωση στους παίκτες του Εργοτέλη.

Όλοι βρέθηκαν σήμερα στο Παγκήτιο Στάδιο ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε δυο γκρουπ. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ  έκαναν αποθεραπεία ενώ όλοι οι υπόλοιποι δούλεψαν κανονικά. Μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκκι Παπαβασιλείου ο Κώστας Οικονόμου ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στο χθεσινό παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Να υπενθυμίσουμε ότι υπέστη διάσειση ενώ του τοποθετήθηκαν και ράμματα στο ζυγωματικό. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κυριάκος Μαζουλουξής που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Ο Εργοτέλης θ' αναχωρήσει  αύριο το πρωί για Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για την Άρτα όπου και θα πραγματοποιήσει το μεσημέρι την τελευταία του προπόνηση.

Οι «19» που επιλέχθηκαν για την αποστολή των "κιτρινόμαυρων" είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πάτας, Κοιλιάρας, Προβυδάκης, Λαμπάκης, Bruce,  Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Casurri, Γροντής, Efford, Καπνίδης, Kwateng, Ιατρούδης, Ροβίθης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ