ΕΠΣΗ: «ΟΦΗ και Εργοτέλης έστειλαν δυνατό μήνυμα πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα»

Petite Perle 300×250

Με την παρακάτω ανακοίνωση η ΕΠΣΗ συγχαίρει τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στο "Γεντί Κουλέ" αναφέροντας πως "ΟΦΗ και Εργοτέλης έστειλαν δυνατό μήνυμα πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα"

Αναλυτικότερα:

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου διεξήχθη στην πόλη μας η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Εργοτέλη. Μετά από πολλά χρόνια, οι δύο κορυφαίες ομάδες του Ηρακλείου, τέθηκαν αντιμέτωπες στο θεσμό του Κυπέλλου διεκδικώντας την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» βρέθηκαν φίλοι και των δύο ομάδων της πόλης για να παρακολουθήσουν ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η κρισιμότητα ήταν μεγάλη όμως φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα και σίγουρα αυτή η ρεβάνς θα είναι σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια. Όπως όμως σημείο αναφοράς θα αποτελεί και η συμπεριφορά του φίλαθλου κόσμου του Ηρακλείου που έστειλε μήνυμα πολιτισμού. Νικητές και ηττημένοι χειροκροτήθηκαν απ' όλο το γήπεδο και ιδιαίτερη μνεία αξίζει η στάση των φίλων του ΟΦΗ, που παρά την πικρία τους και την απογοήτευση για το αποτέλεσμα, στήριξαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και συνεχάρησαν αυτούς του Εργοτέλη. Η εικόνα πολιτισμού από το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» είναι το παράδειγμα προς όλο το φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας. Σε αυτό το ποδοσφαιρικό πεδίο των διαμαχών, της κόντρας Βορείων και Νοτίων, τις συνεχείς εντάσεις μεταξύ «κίτρινων», «κόκκινων», «μαύρων» και «πράσινων», έρχεται το Ηράκλειο να στείλει το πιο τρανό μήνυμα για το πως πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο.

Κι' αυτό το μήνυμα έρχεται λίγες ημέρες μετά τις διαβεβαιώσεις από την ΕΠΟ ότι το Ηράκλειο θα αποτελεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το σπίτι της Εθνικής Ελλάδας. Αυτή η μεγάλη αγκαλιά και η ζεστασιά των φίλων του ποδοσφαίρου της πόλης αλλά και όλου του νησιού, θα ανοίξει στο Παγκρήτιο Στάδιο, για να αγκαλιάσει τους διεθνείς μας και να δώσει το έναυσμα ώστε το εθνικό μας συγκρότημα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ