Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στις εργασίες του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου

Κοντά στην ολοκλήρωσή τους βρίσκονται οι εργασίες της Β΄ Φάσης του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, όπως είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Παρασκευής 25 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός.
Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε αυτοψία στην μικρή και στην μεγάλη αίθουσα παραστάσεων του Πολιτιστικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της κατασκευής τους και σύντομα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν παραστάσεις.
Μάλιστα έχουν ήδη έχουν προγραμματιστεί, οι δύο πρώτες συναυλίες στη μεγάλη αίθουσα, στις 8 και 9 Μαρτίου, με την Ορχήστρα της ΕΡΤ.
Αμέσως μετά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος δήλωσε: «Παραλάβαμε το Πολιτιστικό με ελλείψεις στην Α' Φάση και με διάφορα άλλα προβλήματα που είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Κρίναμε ότι στο στάδιο που βρισκόταν, δεν υπήρχε άλλη επιλογή παρά μονάχα να προχωρήσουμε στην αποπεράτωσή του. Δεν ήταν κάτι απλό αλλά τα καταφέραμε: χάρις στην διοίκηση της ΔΕΠΤΑΗ και σε όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτό, το Πολιτιστικό θα μπορεί σε λίγες εβδομάδες να φιλοξενήσει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.
Από εκεί και πέρα, οφείλουμε στους Ηρακλειώτες που έχουν πληρώσει το έργο, να το λειτουργήσουμε κατά τρόπον ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πολιτισμό της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας».
Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο πρόεδρος της ΔΕΠΤΑΗ Μηνάς Καπετανάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ Γιώργος Τσαγκαράκης και στελέχη της ΔΕΠΤΑΗ.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ