Καταιγίδα στο β' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, 4-1 το Ρωμανό

Ένας εντυπωσιακός ΠΑΟ Κρουσώνα στο δεύτερο ημίχρονο, "διέλυσε" με 4-1 το Ρωμανό πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη του με τον Νίκο Σουργιά στον πάγκο του.

Στο 21ο λεπτό ο Μανουσάκης έπεσε μέσα στην μεγάλη περιοχή και οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι, με τον διαιτητή να λέει "παίζεται". Στο 39' ο Δρακούλης έκανε το γυριστό σουτ με τον Μυλωνάκη να αποκρούει.

Στο 55ο λεπτό ο Καουκάκης με ένα διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 65' με σουτ ο Παπαδιός έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ δίνοντας αέρα δύο τερμάτων.

Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Καουκάκης με πλασέ αυτή την φορά έκανε το 3-0.

Στο 72' ο Δρακούλης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Πουλάκης με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Δημητριάδης, Φράγκος, Νικηφόρος (80' Παπαδάκης Μ.), Παπαδιός, Λιακάκης, Κεφαλούκος, Καουκάκης (75' Μπλεδάκης), Γεωργόπουλος, Δρακούλης, Παπαδάκης Β. (70' Σούρσος), Ανωγειανάκης (87' Γωνιανάκης)ΡΩΜΑΝΟΣ: Μυλωνάκης, Κουκάκης, Κοτζαδάκης, Κάββαλος, Γιανναδάκης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Πουλάκης, Σπηλιωτάκης, Μιχελακάκης, Μανουσάκης

ΡΩΜΑΝΟΣ: Μυλωνάκης, Κουκάκης, Κοτζαδάκης, Κάββαλος (59' Ξυλούρης), Γκαναδάκης (77' Μαυρίδης), Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Πουλάκης, Σπηλιωτάκης (69' Παχάκης), Μιχελακάκης, Μανουσάκης

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×336
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ