Σπύρος Καλλέργης: Το γραφείο, η ψυχή και η καρδιά  μου θα είναι ανοικτά για τους Μαλεβιζιώτες!»

Petite Perle 300×250

Η ενότητα είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα τόνισε στην πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην ΚΡΗΤΗ-TV– χθες Τρίτη – ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Σπύρος Καλλέργης.

« Με το όνομα Ενωμένο Μαλεβίζι στέλνουμε μήνυμα συνεργασίας, μακριά από ιδεολογίες, πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Σημαντική προϋπόθεση να ενωθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις του τόπου, ώστε να τον βοηθήσουν να ανακάμψει σε όλους τους τομείς».

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου αναφέρθηκε στις τεράστιες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες του Μαλεβυζίου στην Κρήτη, στον πρωτογενή τομέα, στον τουρισμό και στην ενέργεια δίδοντας έμφαση στην απομάκρυνση των ρυπογόνων επιχειρήσεων από τα Λινοπεράματα και την μεταφορά τους στην Κορακιά.

Ο κος Καλλέργης τόνισε δε την ανάγκη της ολοκλήρωσης των πολεοδομήσεων της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, αλλά και το τεράστιο θέμα της διαχείρισης των υδάτων.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι» , Σπύρος Καλλέργης τόνισε την ανάγκη αφύπνισης των πολιτών με τη δημιουργική συμμετοχή τους στο δύσκολο έργο του Δημάρχου.

«Στόχος μου είναι να ξυπνήσω το γίγαντα που λέγεται λαός! Και μαζί να πολεμήσουμε το σύστημα το οποίο καταδυναστεύει τον πολίτη».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανιδιοτέλεια που τον χαρακτηρίζει, κάτι που το έχει αποδείξει με την πολυετή του συμμετοχή στα κοινά, αλλά και την διάθεση του για προσφορά.  

«Δεν θέλω όφελος από το Δήμο. Οποιαδήποτε απολαβή μου θα τη διαθέσω για την κάλυψη κοινωνικών αναγκών. Θέλω να είμαι δίπλα στο Μαλεβιζιώτη και τα προβλήματα του».

Την ίδια ώρα έδωσε το ανθρώπινο στίγμα του λέγοντας ότι «η πόρτα του Δημάρχου θα είναι πάντα ανοικτή για τους Δημότες. Όπως εξάλλου είναι μέχρι σήμερα οι πόρτες στο γραφείο και το σπίτι μου για όλους τους πολίτες! Το γραφείο, η ψυχή και η καρδιά μου ήταν και θα είναι ανοικτά για τους Μαλεβιζιώτες!».

Στο τέλος, ο κος Καλλέργης δεν δίστασε να απευθύνει δημόσια  πρόσκληση στους ανθυποψήφιους του για ενότητα και συνεργασία για χάρη του Μαλεβιζίου.

«Για  να οδηγηθεί ο τόπος  σε ευημερία και ανάπτυξη»,  όπως τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ