Αγώνες μπάσκετ και κοπή πίτας για την Ακαδημία μπάσκετ «Χάνδακας»

Petite Perle 300×250

Στόχος να ανέβει το μπάσκετ στην περιοχή του Μαλεβιζίου

Με τη μεγάλη συμμετοχή αθλητών και γονέων έκοψε την πίτα της η Ακαδημία μπάσκετ "Χάνδακας" με τους προπονητές Γιάννη Μανιακουδάκη και Νεκτάριο Μανδηλάκη να εύχονται σε όλους μία καλή και δημιουργική χρονιά.

Το νέο εγχείρημα των προπονητών για να αποκτήσει μπάσκετ το Μαλεβίζι βρήκε πρόσφορο έδαφος με τους γονείς να στηρίζουν την όλη προσπάθεια.

Τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο , 3ο Γαζίου, 2ο Αγίας Μαρίνας στην Αμμουδάρα και 53ο στον Εσταυρωμένο συμμετέχουν στην άθληση και οι μαθητές προπονούνται καθημερινά στον προαύλιο χώρο των σχολείων τους.

Ο προπονητής μπάσκετ κ. Γιάννης Μανιακουδάκης δήλωσε στη «Φωνή του Μαλεβιζίου» ότι οι μαθητές θα προπονούνται και θα μαθαίνουν μπάσκετ μέχρι την ηλικία των 15 και μετά θα προωθούνται στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Στόχος, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι να «ανεβάσουμε το μπάσκετ, γιατί τόσα χρόνια δεν υπήρχε αυτό το άθλημα στην περιοχή του Μαλεβιζίου. Μέσα από το παιδαγωγικό παιχνίδι και από τη δουλειά που γίνεται, τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το μπάσκετ και παράλληλα να αθλούνται».  

Ο γυμναστής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου Νεκτάριος Μανδηλάκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους γονείς, αλλά και τους μαθητές-αθλητές και τόνισε ότι «μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας και είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί εκτός του αθλητισμού, προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε και χαρακτήρες. Μέσα από την προπόνηση προσπαθούμε να περάσουμε πολλά παιδαγωγικά στοιχεία».

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις πίτες έκοψε η Ακαδημία του Χάνδακα. Μία για τους γονείς και τρεις για τα παιδιά. Οι τρεις τυχεροί  που βρήκαν τα φλουριά κέρδισαν από μία μπάλα μπάσκετ ο καθένας, ενώ για τους γονείς το δώρο ήταν μία μπλούζα μπάσκετ με το λογότυπο της ομάδας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αγώνες ανάμεσα στα σχολεία στον προαύλιο χώρο του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ