Δ. Ζλατανίδης: «Τα παιδιά του βόλει του ΟΦΗ, χρειάζονται το χειροκρότημα του κόσμου»

όλει του ΟΦΗ είναι στο +7 στην κορυφή της Α2, ωστόσο θέλει να συνεχίσει με νίκες και να κλείσει την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο προβάδισμα, απέναντι από τους αντιπάλους του.

Το Σάββατο (2/2, 4μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανερυθραικό, μια από τις δυνατές ομάδες (και 3η στην βαθμολογία) της κατηγορίας και θέλει να συνδιάσει σε ένα ακόμη παιχνίδι, τη νίκη με καλό βόλει.

Όπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης «είναι ένα ντέρμπι, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Εμείς θέλουμε να κλείσουμε με νίκες την πρώτη φάση και να προετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για την δεύτερη φάση, που ξεκινάει στα τέλη του μήνα, για να βαδίσουμε στο στόχο μας, που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ απευθύνει και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να βρεθεί στο κλειστό και να παρακολουθήσει βόλει υψηλού επιπέδου. Όπως λέει «η ομάδα κάνει εκπληκτική πορεία και τα παιδιά χρειάζονται το χειροκρότημα, τώρα που μπαίνουμε στα σημαντικά παιχνίδια. Τους περιμένουμε κοντά μας και να είναι σίγουροι ότι θα δούν πολύ καλό βόλει απο τον ΟΦΗ».

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ