Ο Βασίλης Σταυρακάκης υποψήφιος Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Petite Perle 300×250

Ένας ακόμα αξιόλογος νέος υποψήφιος, έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Βασίλη Σταυρακάκη, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Βασίλης Σταυρακάκης είναι εργολάβος οικοδομών, ασχολείται με τα υδραυλικά και κατάγεται από τα Ανώγεια. Είναι παντρεμένος, πολύτεκνος με 5 παιδιά και ασχολείται ενεργά με τα κοινά. Έχει διατελέσει για μια 5ετία Πρόεδρος στο 4ο νηπιαγωγείο Ηρακλείου και Πρόεδρος στο δημοτικό σχολείο Καβροχωρίου επίσης για 5 χρόνια, ενώ υπήρξε και μέλος της σχολικής επιτροπής. Γνωρίζει πολύ καλά τα ζητήματα της περιοχής και έχει τη διάθεση αλλά και τις ικανότητες να συμβάλει ενεργά και να προσφέρει στο Μαλεβίζι μέσα από την παράταξη «Νέοι Δρόμοι».

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα δραστήριος συμπολίτης μας, ο Βασίλης Σταυρακάκης, έρχεται να προστεθεί στην παράταξή μας «Νέοι Δρόμοι». Ένας αξιόλογος άνθρωπος, με αποδεδειγμένη προσφορά, γνώσεις και εμπειρία, ο οποίος ενισχύει τις προσπάθειές μας για το Μαλεβίζι. Μαζί και με τον Βασίλη, συνεχίζουμε ακόμα τον όμορφο αυτόν αγώνα, συνεχίζουμε τις δράσεις μας για την ανάδειξη όλων των πλεονεκτημάτων του τόπου μας. Πάντοτε με σεβασμό, σοβαρότητα και υπευθυνότητα απέναντι στους συμπολίτες μας. Καλωσορίζω λοιπόν τον αγαπητό Βασίλη Σταυρακάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ