Απέδρασε ο Άγιος Δημήτριος από την Βαγιά

Petite Perle 300×250

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι η ομάδα του Αγίου Δημητρίου έφυγε με τους τρείς βαθμούς νικώντας την Θέρισο με 0-2 σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι.

Στο 14' ο Γ. Κατσαμάνης σούταρε από μακριά και μπλόκαρε ο Αργέντης. Στο 16' δυνατό σουτ του Νύκταρη έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Αργέντης. Όλη η ουσία του παιχνιδιού ήταν στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβηκε και λίγο ο ρυθμός.

Στο 56' ο Γ. Κατσαμάνης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Θερίσου πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά δεν πρόλαβε να εκτελέσει καθώς τον έκοψαν οι αμυντικοί που ακολούθησαν την φάση. Στο 65' εκτέλεση φάουλ του Κατσαμάνη κεφαλιά του Γ. Κατσαμάνη στην αγκαλιά του Αργέντη. Στο 73' ο Μυτάρας έκοψε στον Γκίκα που σούταρε με την μία με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Μυτάρας έχασε τετ α τετ με τον Μανωλακάκη να αποκρούει. Το πρώτο γκολ για τον Άγιο Δημήτριο ήρθε από τον Γκαγκάκη με κεφαλιά από κοντά. Στο 86' έγινε το 0-2 με τον Νύκταρη να πλασάρει από την μικρή περιοχή. Στο 90' σουτ από τον Μαγούλιο από μακριά μπλόκαρε ο Μανωλακάκης.

Συνθέσεις

Θέρισος: Αργέντης, Πατεπάκης, Αργέντης, Γεναράκης, Παπαδάκης, Λάρος, Μυτάρας, Σταυράκης, Ουσταμανωλάκης, Κατσαμπρακάκης, Ουσταμανωλάκης

Άγιος Δημήτριος: Μανωλακάκης, Ξημέρης, Κουτρούλης, Μακρυμανωλάκης(70' Λαδουκάκης), Κατσαμάνης, Γουλιελμάκης(46' Πατραμάνης), Σερλιαδάκης, Γκαγκάκης, Κατσαμάνης Γ(75 Κορνυλάκης) Νύκταρης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ