Eυχές και υποσχέσεις

Petite Perle 300×250

Στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορφών

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορφών.

Αρχικά, έγινε Αγιασμός για το νέο έτος από τον πατέρα Κωνσταντίνο Μπολόντζο, έπειτα ακολούθησε η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου, η οποία περιελάμβανε τον απολογισμό του 2018 και τον προγραμματισμό για το 2019.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάτοικοι από τις Κορφές έθεσαν στο Δήμαρχο την έλλειψη αθλητικών υποδομών αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν το χωριό τους και ζήτησαν πειστικές απαντήσεις.
Μάλιστα παρενέβη ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κώστας Φαραζάκης για να συνδράμει στο Δήμαρχο, με τους κατοίκους να ζητούν από τον Κώστα Μαμουλάκη να τους ενημερώσει και να δεσμευτεί επί των ζητημάτων που ετέθησαν.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπιζανάκης με την παράταξη του κ. Μαμουλάκη αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές και κάλεσε τους συγχωριανούς του να μείνει ενωμένο το χωριό και ευχήθηκε καλό αγώνα και στον κουμπάρο του Χαράλαμπο Κουτσογιάννη που κατεβαίνει με το Μενέλαο Μποκέα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα με τους τυχερούς να είναι οι: Γιώργος Κουτάντος (ρολόι), Κώστας Μαλλιαράκης (κινητό τηλέφωνο), Πόπη Σαπουντζάκη (φορητά ηχεία), Ελένη Κουτσογιάννη (τοστιέρα), Μιχάλης Καλλιγιαννάκης (σετ περιποίησης σώματος), Ελένη Στειακάκη (γυναικείο πορτοφόλι).

Επίσης, μοιράστηκαν δεκάδες εκπαιδευτικά βιβλία στους μικρούς φίλους. Επιπρόσθετα, έγινε η διανομή του Ημερολογίου 2019 με θέμα "Τα Παιδία Παίζει". Τέλος, έγινε η διανομή του DVD: Κορφές "Το μαντιναδοχώρι της Κρήτης", το οποίο είχε διανεμηθεί και από την εφημερίδα "Φωνή του Μαλεβιζίου". Στην κοπή της πίτας εκτός από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κώστα Φαραζάκη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο αντιδήμαρχος Μανώλης Παπαδομανωλάκης, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Άννα Φραντζεσκάκη, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος της παράταξης του Μενέλαου Μποκέα, Μπάμπης Κουτσογιάννης, οι υποψήφιοι της ομάδας Μαμουλάκη Γιάννης Μπιζανάκης, Στέλλα Καντιδάκη, Άννα Ορφανουδάκη, Εύα Κουτσογιαννάκη-Πιτσικάκη και Σοφία Πιταρίδη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κορφών ευχαριστεί επίσης όλους τους συγχωριανούς, τη νεολαία των Κορφών, αλλά και το πλήθος μικρών παιδιών που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
«Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς της εκδήλωσης: Καφενείο "Ντρυγιάς",( Γιώργο – Μαρία Σαπουντζάκη), "Welcome Stores" Αλυσίδα Ηλεκτρικών – "Τζωράκης", "Space phone" Ηρακλείου (Αποστόλη Τρελάκα και Γιώργο Καλλιγιάννη),"Star Pharmacy" (Φαρμακεία Κοκοκιός – Ελευθερία Κουτάντου), Τουριστικά & Δερμάτινα Είδη, οδός 1866 αρ. 67 (Ελένη Χατζηθεοδώρου– Μαρίνα Σαπουντζάκη). Ευχόμαστε σε όλους και του χρόνου με υγεία!».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ